Bedrijf

Uw bedrijf beveiligen met Camera installatie

Camera installatie voor uw bedrijf

U wilt voor uw bedrijf natuurlijk het beste maar u kunt niet altijd een oogje in het zeil houden, met een camerabewaking systeem heeft u die extra paar ogen. Camerabewaking is een aantoonbaar preventief middel tegen diefstal, vandalisme en overvallen. De moderne techniek maakt veel mogelijk, u kunt overal real-time camerabeelden bekijken en opvragen.
Tevens kan er bij bepaalde gebeurtenissen de gewenste bewakingscamera beelden terug gehaald worden. 

Camera installatie levert diverse professionele camerabewaking oplossingen, ons assortiment is zeer uitgebreid zodat er altijd een bewakingscamera is die uw wens vervult.  Onze bewakingscamera's zijn leverbaar in Analoge of HD Digitale netwerk camerasystemen. 

Wij bieden het juiste vrijblijvende advies voor en bij u op locatie;
- Professionele installatie door vakkundige monteurs.
- Hoge kwaliteit beelden tot zelfs Full HD en 5 Megapixel.
- A-merk producten zoals Sony, Samsung, Dahua, Onvif.
- Onze systemen zijn gemakkelijk uit te breiden.
- Altijd de juiste keuze tussen de verschillende systemen.

Alarminstallatie
Met de juiste alarminstallatie wordt uw pand elektronisch beveiligd op de meest effectieve, economische en noodzakelijke manier. Dit gebeurt via detectoren, sensoren en contacten. Deze signaleren wanneer iemand ongewenst in uw pand of woning is en geven dit indien gewenst door aan de meldkamer. Deze kunnen dan vervolgens de door u opgegeven contactpersonen waarschuwen en indien nodig de politie of andere diensten inschakelen. Uiteraard staat een gebruikersvriendelijke bediening van uw systeem centraal. Dit kan eenvoudig via het intoetsen van een juiste pincode of via een afstandsbediening.

Certificering / Borg 
Voor een goede beveiliging van uw pand is een systeem van een gecertificeerd bedrijf de juiste keuze. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) certificeert technische beveiligingsbedrijven op grond van het voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen van de BORG-regeling.

Wij kunnen uiteraard direct het systeem certificeren en dit certificaat is voor u en uw verzekeringsmaatschappij het bewijs dat uw installatie is aangelegd door een BORG-erkende onderneming. De producten voldoen aan de eisen volgens risicoklasse 1, 2, 3 of 4. Afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij kunt u met het BORG-bewijs een korting krijgen op uw verzekeringspremie.

Wilt u meer informatie over camerabewakingsystemen of over alarminstallaties ? Neem dan direct contact met ons op.

Offerte aanvragen

Wij houden het graag simpel, en komen graag geheel kostenloos bij u langs voor
het maken van een persoonlijk advies. Al onze offerte's zijn ALL-IN waarbij
zowel de camera's de klein materialen maar ook de installatie en het
programmeren er al reeds geheel bijzitten. 

Wenst u persoonlijk advies en een offerte op maat ? 

Deze klanten gingen u voor: