beveiligingscamera's kopen met of zonder installatie door onze monteur

De verschillende soorten beveiligingscamera's
Beveiligingscamera's kunnen zowel draadloos als bedraad zijn. Het voordeel van een draadloos systeem is dat de IP camera overal binnen het bereik van de ontvanger geplaatst kan worden zonder dat hiervoor gaten geboord hoeven worden voor bekabeling.Wel moet er rekening gehouden worden met natuurlijk de stroomkabel voor de draadloze camera. De beveiligingscamera's welke wij aanbieden zijn betaalbaar maar uiterst professioneel, u zal geen bouwmarkt beveiligingcamera en of een foscam camera bij ons vinden. 

De toepassing van de beveiligingscamera's kan variëren. Zo bieden we ook verborgen beveiligingscamera's aan die overal verstopt kunnen worden of deurcamera's die uw voordeur continu in de gaten houden. Met professionele dome camera's heeft u uitstekende beeldkwaliteit en een robuuste behuizing waardoor deze prima als camera beveiliging voor buiten gebruikt kan worden. Als laatste vindt u ook nachtzichtcamera's in ons assortiment, deze werken geheel op LED's. Deze LED's geven een infrarood licht af waardoor het in het donker toch mogelijk is om goede opnames te maken.

Opnemen van camera bewaking
Om de beelden van de beveiligingscamera's terug te kijken, worden deze opgenomen op digitale videorecorders, Deze recorders kunnen meerdere bewakingscamera's tegelijkertijd opnemen over een langere periode of ze worden ingesteld om alleen te filmen bij beweging van de omgeving (bijvoorbeeld wanneer er iemand langsloopt). De opnamebeelden worden opgeslagen op een harddisk, welke al snel 4 weken kan opnemen. Als de disc vol is worden de oudste beelden automatisch overschreven zodat de beveiligingscamera altijd materiaal heeft van maximaal de afgelopen 4 weken. De camerabeelden zijn van een afstand terug te kijken via de computer of smartphone

Het kopen van een beveiligingscamera is kijken naar behoefte, prijs, en het doel van de camera, laat u dan ook goed adviseren !
wij helpen u graag verder in het maken van de juiste keuze.

Deze klanten gingen u voor: