Bewakingscamera afstellen

Zien wat je zou willen zien, door de bewakingscamera zo af te stellen dat je het zicht heb op de belangrijke punten. Voor ons als installateur van bewakingscamera’s is het een belangrijk onderdeel, het afstellen van de camera’s. Hoe hoog, waar kijkt de lens heen, welke beeld kwaliteit, welke soort lens, alle combinaties moeten we rekening mee houden en het is dan ook een zeer precies werkje als we aan het einde alles naar wens gaan afstellen.

Onze CCTV installatie monteurs zijn van alle markten thuis en krijgen de nieuwste technieken onder ogen, ze weten dan ook van alle door ons geleverde materialen, camera’s, kabels, switches, servers, monitoren, en alles wat er bij komt kijken.

De inhoud, de werking, en hoe het product tot stand is gekomen, maar laten we ook niet vergeten de herkomst en daadwerkelijke achtergrond van de producten.

Als we de beelden eenmaal hebben afgesteld, gaan we over tot het programmeren van de zenders, switches, routers, modems, het poort forwarden, en het instellen van de computers, tablets en telefoons zodat alles verbonden is met de bewakingscamerainstallatie.

Wij werken enkel met kwaliteits producten waar we ook echt achter staan, bij ons geen chinese import waarvan de herkomst niet duidelijk is, en of waar de software updates nooit meer zullen uitkomen. Wij werken met A merken die trots zijn op hun producten en welke garantie verlenen, ondersteuning bieden en waar gewoon updates en software van te krijgen is. Onze producten zijn o.a van Dahua, Sony, Samsung,
Netgear, Synology,  maar we werken ook met camera’s van Axis, Pelco, Bosch, en Panasonic.

Scherp is bij ons ook echt HAAR scherp, de beelden zijn zeer zuiver en personen, autos en kentekens
kan u veelal gewoon lezen. Bij ons kopen betekend dan ook een eenmalige aanschaf, en wat onderhoud op zijn tijd maat geen doorlopende
software update kosten, en of licentie kosten.

Onze prijzen zijn zeer betaalbaar, sterker nog hoogst waarschijnlijk kost een A merk camera bij ons net zoveel als een veel slechter merk bij een willekeurige bouwmarkt… echter wij bieden service en ervaring, een helpdesk en tevredenheids garantie. Bij ons weet u zeker dat een product goed is
en dat we het product door en door kennen, en dat u als klant enkel en alleen de producten aangeboden krijgt waar wij als professioneel bedrijf achter staan.

Met de service die wij verlenen en de prijzen die wij rekenen wil iedereen wel een bewakingscamera!
En reeds meer dan 45 000 camera’s hebben we al mogen installeren bij klanten van ons. 

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor camerainstallatie.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Onderhoudscontracten
  • Adviseurs op locatie
  • 20 jaar ervaring
  • Eigen voorraad
  • Eigen showroom
  • CPR Certificering

Recent nieuws

Gratis advies
WhatsApp chat