Camera installatie voor binnen gebruik

Camera installatie binnen op uw locatie

Camera installatie binnen

Het beveiligingen van een woning of bedrijf is tegenwoordig heel normaal, de prijzen worden voor de klant ook steeds meer betaalbaar. Wij focussen ons op kwaliteit, en willen niets minder dat u als klant een goed camerabewaking systeem heeft die in uw persoonlijke situatie past. 

Een bewakingscamera laten installeren binnen uw pand ? Dat is geen probleem voor ons, onze adviseur kan u vrijblijvend advies geven waar de bewakingcamera's zouden geplaatst moeten worden.  En natuurlijk het belangrijkste, welke soort bewakingscamera heeft u nodig. Ons assortiment is heel erg uitgebreid, keuze genoeg. 

Bent u geintresseert ? Laat een van onze adviseurs u vrijblijvend helpen met maken van de juiste keus, dan bent u er van verzekerd dat u een goede, betrouwbare en juiste bewakingscamera kiest. 

De meerwaarde van Camera installatie BV is onze service, wij komen dan ook graag bij u op locatie kijken welke beveiligingscamera voor buiten het best bij u past. 
Camera installatie heeft adviseurs en installateurs, maar ook service medewerkers en een complete helpdesk ingericht om u als klant zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Beveiligingscamera's met iPhone-app

Niemand kan meer zonder een telefoon of een tablet. Het is dan ook onderdeel van het leven geworden. Doordat de bandbreedte en de techniek ook de mogelijkheid bieden dat u overal waar u ook maar bent er een verbinding kan worden gemaakt met het internet via b.v. 3G of 4G of WiFi als voorbeeld kan u dus ook verbinding maken met uw bewakingcameras’s of uw harddisk recorder bij u thuis of op de zaak. Een Iphone of Ipad is hier natuurlijk bij uitstek net als een samsung of HTC zeer geschikt voor android heeft dan ook net als IOS een perfecte ondersteuning hiervoor.

 

Een camerabewaking systeem met een of meerdere bewakingcameras welke aangesloten zijn op het internet maken het dat u altijd en
overal live kan meekijken. De APP welke wij gratis meeleveren op al onze systemen geeft u de vrijheid om met WIFI, 3G en of zelfs
4G mee te kijken naar uw cameras en zelfs beelden terug te kijken uit het verleden. 

Wilt u meer informatie ? 

Dan kunt u bellen naar 036 52 90 007 of het contact formulier invullen, maar u kunt natuurlijk ook een terug bel verzoek doen aan de rechterkant van de pagina en dan bellen wij u binnen 24 uur terug. 

Deze klanten gingen u voor: