Camerabeveiliging bij u thuis

Het juiste advies voor camerabeveiliging bij u thuis, ofwel de beveiliging van uw woning, is goud waard. Bij Camerainstallatie.nl helpen we u dan ook graag met het maken van de juiste keuze en het samenstellen van een pakket voor camerabewaking. Wij snappen heel goed dat niet in iedereen een vakman schuilgaat, vandaar dat wij bij al onze pakketten voor camerabewaking altijd professionele installatie en montage aanbieden. Onze experts kunnen het gehele proces rond de camera installatie bij u thuis uit handen nemen. Wilt u liever zelf de camera’s installeren? Geen probleem, dat is natuurlijk ook mogelijk. Mocht u tijdens het installeren van de beveiligingscamera hulp nodig hebben, dan staan onze experts klaar om u te helpen.

Waarom klanten kiezen voor camerabeveiliging van het bedrijf Camerainstallatie.nl

Met meer dan 20 jaar ervaring is Camerainstallatie.nl een expert op het gebied van camera installatie, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Na vele projecten succesvol te hebben afgerond, weten wij precies wat de meest ideale handelswijze is in elke situatie. Dankzij onze expertise, professionele monteurs en jarenlange ervaring kiezen onze klanten keer op keer voor onze dienstverlening. Onze experts geven gepersonaliseerd advies, monteren de camerasystemen en zorgen dat deze netjes afgewerkt worden. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs.

Advies over camerabeveiliging bij u thuis

Bij Camerainstallatie.nl denken wij graag met u mee en geven u gedegen advies over de mogelijkheden van camerabewaking bij u thuis. Voor elke situatie kunnen wij een op maat gemaakt beveiligingspakket voor u samenstellen met een camerasysteem wat perfect bij uw woning en wensen past. Onze experts nemen uitgebreid de tijd voor het samenstellen van deze gepersonaliseerde camerabeveiliging, ongeacht de grootte van het project.

Wij blijven het zeggen, beveiliging is een serieuze zaak Brood koopt u bij de bakker, vis bij de visboer en beveiliging bij de vakman.

Camerabewaking voor particulieren

Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren zijn steeds vaker op zoek naar manieren om hun woning goed te beveiligen. Een beveiligingscamera laten installeren bij u thuis is een betrouwbare manier om aan deze behoefte te voldoen. Wanneer u heeft besloten om een camera voor thuis aan te schaffen, helpen wij u geheel vrijblijvend met het samenstellen van het beste pakket camerabewaking voor uw woning. Onze experts adviseren u over de plaatsing van de camera’s, het type camera en het gebruik van draadloze of juist bekabelde camera’s.

Draadloze beveiligingscamera of met kabel

Bij een HD SDI camera worden de beelden in HD via een zogeheten coaxkabel verzonden.

Een IPcamera wordt aangesloten op het internet, waarbij u de mogelijkheid heeft om te kiezen voor een draadloze of bekabelde aansluiting

Draadloze camerabeveiliging biedt verschillende voordelen, er hoeven namelijk geen breekwerken te worden uitgevoerd wat veel kan schelen in tijd en kosten. Toch kent draadloze camerabeveiliging ook enkele nadelen, zoals:

– U bent afhankelijk van de kwaliteit van uw draadloze internetverbinding.

– Onderbrekingen of een slechte internetverbinding hebben invloed op de camerabeelden die u ontvangt.

– Een draadloos netwerk kan bij onvoldoende beveiliging gemanipuleerd worden door buitenstaanders.

Om bovenstaande redenen raden wij als professioneel installateur dan ook te allen tijde aan om te kiezen voor een bekabelde camera installatie. Bekabelde camera’s bieden zekerheid en een lange levensduur. Onze professionele en ervaren monteurs komen bij u langs om de beveiligingscamera’s naar volle tevredenheid te monteren en installeren.

Camerainstallatie.nl als uw veiligheidspartner

Bij Camerainstallatie.nl hebben we al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van levering, montage en installatie van camerabewakingssystemen aan zowel particulieren als bedrijven. Mede dankzij onze kennis, ervaring en gedrevenheid zijn wij binnen Nederland één van de grootste installateurs op het gebied van camerabeveiliging.

Als bedrijf proberen wij iedere dag onze kennis te verrijken om onze klanten te kunnen voorzien van de meest creatieve en veilige oplossingen. Om te zeker te zijn dat u van het beste camerabewakingssyteem wordt voorzien, zijn naast de monteurs ook regelmatig onze adviseurs aanwezig tijdens installaties. Camerainstallatie.nl verzorgt niet alleen de installatie van camerabewaking, maar biedt ook volledige service na de oplevering. De specialisten van Camerainstallatie.nl zijn u graag van dienst wanneer u tegen problemen aanloopt of vragen heeft.

Mond-tot-mond reclame is onze kracht

In de 20 jaar waarin wij als bedrijf actief zijn, hebben wij enorm veel positieve feedback ontvangen van tevreden klanten. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee, aangezien wij uit de feedback kunnen leren wat wij goed doen en waar wij eventueel nog op kunnen verbeteren. Mocht u tevreden zijn dan horen wij dit graag, maar als u iets minder tevreden bent dan vernemen wij dit uiteraard ook graag. Wij zoeken dan samen met u naar een geschikte oplossing.

Camerabewaking is onze passie

Het leveren en installeren van camerabewaking en CCTV producten moet een passie zijn voordat het mogelijk is als bedrijf om hier goed in te worden. Camerabewaking is onze passie. Ongeacht of het gaat om het installeren van een enkele camera of een project met 200 camera’s: wij zetten ons altijd voor de volle 100% in en leveren kwalitatief hoogwaardig werk. Wij bieden u volledige service voor, tijdens en na afloop van de werkzaamheden.

motion-detection beveiligingscamera

Camerabeelden terugkijken van uw camerabeveiliging systeem

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u altijd en overal uw camerabeelden bekijken op uw computer, laptop of telefoon. Naast dat het mogelijk is om de beelden terug te kijken, is het ook mogelijk om de beelden te exporteren. Ons systeem werkt op zowel Windows als Mac computers en telefoons. Onze monteur legt u uit hoe u het systeem kunt bedienen en hoe de verschillende functies werken.

Ultrahoge HD resolutie & kwaliteit

Al onze camerabewaking sets, van Full-HD tot 4K, zijn uitgerust met de laatste technologieën op het gebied van camerabewaking. Deze camera’s zijn volledig functioneel met duidelijke camerabeelden in zowel het licht als donker. Daarnaast zijn de camera’s voorzien van 3D ruisonderdrukking & Backlight Compensation (BLC).

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe beelden

De camera’s passen zichzelf namelijk aan de lichtomstandigheden van het moment en schakelen automatisch over op nachtzicht zodra het donker wordt. De camera’s zijn daarnaast voorzien van een infrarood functie, WDR, BLC & DNR. Hierdoor zijn de beelden niet alleen overdag, maar ook in het donker optimaal.

nachtzicht van beveiligingscamera

IP camera: camerabeelden in alle weersomstandigheden

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en kunnen volledig functioneren onder alle weersomstandigheden. Hierbij kunt u denken aan storm, hitte en extreme kou. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en polycarbonaat. Hierdoor kunnen de camera’s bijna niet beschadigd raken en hebben zij een lange levensduur.

Wekenlang opnemen in de hoogste resolutie

De opname recorder wordt standaard voorzien van een bijpassende hoeveelheid opslag:

1000GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s

2000GB opslag – bij 5 tot 8 camera’s

4000GB opslag – bij meer dan 8 camera’s

De opslagcapaciteit kan altijd geüpgraded worden voor een extra lange beeldopslag.

De beelden worden in de hoogste kwaliteit opgeslagen. Zodra de opslag vol is worden de beelden die er het langst opstonden automatisch overschreven. Hierdoor ontstaat er ruimte voor nieuwe camerabeelden.

software voor beveiligingscamera systeem camerabewaking

Installatie van camerabeveiliging bij u thuis

Heeft u geen tijd of kennis om camerabewaking bij u thuis te installeren? Bij Camerainstallatie.nl is het mogelijk om de montage en installatie volledig uit handen te geven. Wij bieden namelijk een complete installatieservice aan. De eerste stap naar een optimaal camerabewakingssysteem is een bezoek van onze expert bij u thuis. Tijdens dit bezoek werkt de adviseur samen met u aan een plan voor de camera’s, waardoor u zeker weet dat u het meest optimale camerasysteem inclusief installatie krijgt. Ook wordt gelijk aangegeven wat de installatie gaat kosten, waardoor u direct weet waar u aan toe bent. U komt dus niet achteraf voor onverwachte verrassingen te staan. Daarnaast is het ook mogelijk om deze kosten online te berekenen via onze tool.

Binnen 24 uur