WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Alhua camera

Een Alhua camera of een Dahua camera, het is toch echt een Dahua camera maar veel klanten noemen het al jaren een Alhua camera. Wij van Camerainstallatie zijn diamond partner van Dahua en leveren deze cameras niet alleen maar installeren ze ook ! en dat is nu net wat ons zo uniek maakt.

 

Een Dahua camera kopen is niet moeilijk deze kan u online gewoon bestellen. Nadat de camera besteld is bij een willekeurige webwinkel moet u het zelf instellen, programmeren en een kabel trekken. Ons concept is wat makkelijker maar daar betaald u natuurlijk ook voor.

 

Wij komen gewoon langs met de materialen, de Dahua camera, de Dahua recorder en de Dahua kabels. Wij plaatsen de Dahua camera en monteren deze bewakingscamera bij u op de muren, trekken de kabel, en stellen alles juist in. U heeft er geen omkijken naar en dat is uniek, dit doen wij al sinds 1999 en als een van de eerste.

Camerainstallatie.nl

Een primeur in Nederland

Nog steeds trots zijn wij op het feit dat we als een van de eerste Dahua naar Nederland hebben gehaald, en samen met Dahua verschillende projecten hebben gedaan. Toen back in the days kende niemand Dahua nog en moesten we iedereen het verhaal vertellen, van prijs en kwaliteit, de mogelijkheden en natuurlijk dat het Dahua was en niet Alhua.

Gratis adviesgesprek Camerainstallatie.nl

Echte liefhebbers

Wij zijn groot voorstander van Dahua, niet alleen als leverancier, maar zeker als installateur en zelfs als gebruiker. Nagenoeg al onze eigen monteurs, en medewerkers hebben thuis namelijk ook gewoon een Dahua bewakingscamera systeem hangen.

Een echt goed camerabewaking systeem ? dan zeker voor
Dit merk kiezen, niet voor niets een van de beste op dit
moment te verkrijgen.

 

 

 

 

 

Neem contact op Camerainstallatie.nl