Dahua beveiligingscamera

Dahua beveiligingscamera, hét A-merk!

Dahua is een van de A merken uit het assortiment van CameraInstallatie waar de technologie zich van zijn beste kant laat zien. Dankzij veel onderzoek naar technologische ontwikkelingen, markeert Dahua zich als de op één na grootste marktleider op het gebied van camerabeveiliging. De populariteit van is zeer hoog en ze produceren dan ook diverse producten voor grote afnemers. Hieronder vallen grote transportbedrijven, banken en overheidsgebouwen. Vanwege deze populariteit kunnen wij als expert in beveiliging natuurlijk niet achterblijven. CameraInstallatie verkoopt met trots de beste beveiligingsproducten van Dahua.

 

Waarom kiezen voor de Dahua camera?

De Dahua camera valt onder de top A-merken. Bedrijven over de hele wereld kopen camera’s en toebehoren van het topmerk. De camera’s kunnen zowel voor binnen- als buiten worden aangeschaft. Iedere camera heeft zijn eigen kwaliteiten. Ze blinken eigenlijk uit vanwege de enorm goede prijs-kwaliteitverhouding. Het klinkt cliché, maar toch is er al voor een aannemelijk budget een zeer goede Dahua camera te krijgen. Daarnaast werken de meeste camera’s op Wi-Fi en zijn daarom ook ideaal te koppelen met je telefoon. Het is ook een mooie bijkomstigheid dat de camera’s niet opvallen. Hierdoor kunnen potentiële inbrekers beter vastgelegd worden, omdat ze de camera’s niet kunnen vermijden. Al met al is Dahua dus echt een toonaangevend merk in de camerasurveillance.

 

De toonaangevende Dahua IP camera

Het is geen geheim meer dat Dahua goede producten op de markt brengt. Sommigen onderscheiden zich van de rest in beveiligingsland. We staan daarom nu even stil bij de Dahua IP camera. Een toonaangevend product dat de wereld al ruimschoots heeft overgenomen. CameraInstallatie vertelt je er graag meer over. De letters “IP” staan voor “Internet Protocol”. De Dahua IP Camera bestuurt de geregistreerde beelden dan ook via het internet zodat deze bekeken kunnen worden op je telefoon of je laptop. Dit is ideaal, omdat je ook wanneer je op vakantie gaat of van huis bent, je woning of bedrijf gewoon in de gaten kunt houden.

 

Verschillende soorten IP camera’s

Er zijn diverse soorten Dahua IP camera’s te benoemen. Zo zijn er een aantal typerende binnen camera’s, buiten camera’s en camera’s met bijzondere functies. Laten we beginnen met de Dahua IP camera ‘dome’. Deze dome-camera ziet eruit als een lichte bol, vaak zie je ze terug op openbare plekken in plafonds. Ze zijn waterdicht en dus uitermate geschikt als buitencamera.

Dan heb je nog de PTZ-camera, dat staat voor ‘Pan, Tilt, Zoom’. Deze ideale camera is van een afstand te bedienen. Zo kun je hem naar wens draaien of kantelen en waar nodig inzoomen. Dit kun je allemaal eenvoudig regelen vanaf je telefoon.

Tot slot nog de PoE. Dankzij PoE “Power over Ethernet” is het voor vandalen niet meer mogelijk om Wi-Fi-signalen te verstoren. Dit is mogelijk doordat de camera enkel stroom via de netwerkkabel ontvangt. Ideaal dus.

 

Heeft u interesse in beveiligingscamera installatie? Neem contact op!

Benieuwd naar onze Dahua beveiligingscamera pakketten? Neem dan eenvoudig contact op via ons contactformulier.

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor camerainstallatie.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Onderhoudscontracten
  • Adviseurs op locatie
  • 20 jaar ervaring
  • Eigen voorraad
  • Eigen showroom
  • CPR Certificering

Recent nieuws

Gratis advies
WhatsApp chat