Dahua drie in een camera – Camera + flitslamp + sirene hdw3549h-as-pv

Dahua TiOC (Three-in-One Camera) integreert 24/7 full-colour monitoring, actieve afschrikking en AI in één slimme, innovatieve oplossing, waardoor distributeurs en installateurs veel tijd en financiële kosten besparen. TiOC is geschikt voor privé-plaatsen die de orde moeten handhaven en indringers moeten waarschuwen, zoals villa’s, winkels, magazijnen, enz.

camera met flits en sirene

TiOC kan nauwkeurig echte doelen identificeren met een nauwkeurig alarm, ze effectief waarschuwen met actieve afschrikking en de gebruiker waarschuwen met realtime alarm. Het full-colour beeld dat de camera vastlegt, biedt meer bruikbaar bewijs van mens / voertuig voor toekomstige controle en analyse, en biedt een verbeterde bescherming voor bewoners, winkeliers en magazijnbeheerders.

Serieoverzicht

Met een geavanceerd deep learning-algoritme ondersteunt de Dahua WizSense 3-serie netwerkcamera intelligente functies, zoals perimeterbeveiliging en slimme bewegingsdetectie. Bovendien zorgt het met full-colour-technologie voor een beter beeldeffect bij lage verlichtingssterkte.

Functies

SMD Plus
Met een intelligent algoritme kan de Dahua Smart Motion Detection-technologie de doelen categoriseren die bewegingsdetectie activeren en het bewegingsdetectiealarm filteren dat wordt geactiveerd door niet-betrokken doelen om een ​​effectief en nauwkeurig alarm te realiseren.

Smart H.265 + en Smart H.264 +
Met geavanceerd scène-adaptief algoritme voor snelheidsregeling, realiseert de slimme coderingstechnologie van Dahua een hogere coderingsefficiëntie dan H.265 en H.264, levert video van hoge kwaliteit en verlaagt de opslagkosten en transmissie.

Full-colour
Met hoogwaardige sensor en lens met groot diafragma kan Dahua Full-colour-technologie een helder, kleurrijk beeld weergeven in de omgeving van ultralage verlichtingssterkte. Met deze fotogevoeligheidstechnologie kan de camera meer beschikbaar licht vastleggen en kleurrijkere beelddetails weergeven.

Sirene en
licht actieve afschrikking Dahua sirene en licht actieve afschrikking netwerkcamera ondersteunt licht alarm en gesproken woord ontruiming wanneer er zich perimetergebeurtenissen voordoen, om de afschrikking en effectieve interventie te realiseren. De camera is voorzien van meerdere stemmen voor selectie en ondersteunt aangepaste stemimport.

Perimeterbeveiliging
Met een diepgaand leeralgoritme kan de Dahua Perimeter Protection-technologie mens en voertuig nauwkeurig herkennen. In een beperkt gebied (zoals voetgangersgebied en voertuiggebied) worden de valse alarmen van intelligente detectie op basis van het doeltype (zoals struikeldraad, inbraak, snel bewegende, parkeerdetectie, rondhangendetectie en verzamelingsdetectie) grotendeels verminderd.

Bescherming (IP67, breed voltage)
IP67: De camera doorstaat een reeks strenge tests op stof en doorweekt. Het heeft een stofdichte functie en de behuizing kan normaal werken na 30 minuten weken in 1 m diep water. Brede spanning: de camera staat een tolerantie van de ingangsspanning van ± 30% toe (breed spanningsbereik) en wordt veel toegepast in een buitenomgeving met een instabiele spanning.

Geluiden die mensen laten schrikken beveiliging
Slimme sensor op camera
Binnen 24 uur

Recent nieuws