De beste beveiligingscamera

Wat is de beste beveiligingscamera?

Wat is eigenlijk een goede beveiligingscamera? Waar moet je allemaal op letten? Het is in deze tijd nog steeds nodig om woningen en bedrijfspanden optimaal te beveiligen tegen diefstal, vandalisme enzovoorts. Daarom is het van belang dat je kiest voor de beste beveiligingscamera die zijn beloftes waarmaakt. Je wilt natuurlijk letten op de prijs-kwaliteitverhouding en het prestatievermogen. Wij van CameraInstallatie bevelen de Dahua camera en de Hikvision camera van harte aan. Dit zijn camera’s die optimaal presteren als het aankomt op een breed zichtveld, optimale beveiliging, signalering, beeldkwaliteit, nachtzicht en kantel- en rotatiehoeken. Een breed spectrum aan kwaliteiten dus! Wij bespreken hier de beste beveiligingscamera’s op alle vlakken.

 

Dit zijn de bekendste merken beveiligingscamera’s

Bij CameraInstallatie weten we alles van de beste beveiligingscamera’s. Een veel verkochte beveiligingscamera is bijvoorbeeld de Dahua camera. Dit merk is een van de grootste cameraleveranciers ter wereld, waardoor het tegenwoordig erg in trek is bij bedrijven en particulieren. Dit is natuurlijk niet voor niets, de Dahua camera is er een die goed uitblinkt vanwege zijn prijs-kwaliteitverhouding. Dit komt door hun doorontwikkelde technologische kennis en hun kijk op nieuwe innovaties. Het is een hightech merk, dat voorloopt op vele anderen.

Maar, er zijn er meer die uitblinken. Als expert in camerabeveiliging willen wij natuurlijk enkel het beste verkopen. Daarom kun je ook bij ons terecht voor de marktleider van het moment: de Hikvision camera. Het bedrijf van de Hikvision camera’s is een ware trendsetter op het gebied van beveiliging. Daarom bieden we deze dan ook graag aan. Voor alle mogelijkheden kijk je hier!

 

Waar moet je op letten bij het kopen van een beveiligingscamera?

Het is niet zomaar een aankoop die je even doet. Een beveiligingscamera moet goed zijn werk doen, zodat je er het maximale uit kunt halen. Een opname van criminele activiteiten rondom je bedrijfspand wil je natuurlijk wel in de beste resolutie kunnen vastleggen. Hiervoor heb je in ieder geval een FULL HD Camera nodig. De resolutie van deze camera’s is goed genoeg om details te registreren. Daarnaast zijn er natuurlijk nog camera’s die eruit springen qua resolutie, zoals de SUPER HD beveiligingscamera en de ULTRA HD beveiligingscamera. Deze camera’s zijn een van de meest toonaangevende die er zijn. Je bent er dan optimaal van verzekerd dat je geen miskoop doet.

Daarnaast is het dankzij de huidige technologische ontwikkelingen ook goed om te kijken naar welke opties je belangrijk vindt. Is het een Wi-Fi camera? Kan hij verbinden met de Cloud? En misschien net zo belangrijk, zit er goed nachtzicht op? CameraInstallatie kan je daar alles over vertellen.

 

Welke handige extra’s zitten er op beveiligingscamera’s?

Een goede beveiligingscamera heeft de beste opties geïntegreerd, zodat een optimale beveiliging mogelijk is. Er komen steeds nieuwe technologieën op de markt, waar we snel op inspelen. De beveiligingscamera’s kunnen met gemak verbonden worden met Wi-Fi en zijn hierdoor tegenwoordig ook al te koppelen aan je telefoon. Door de bewegingsdetectie wordt er direct een signaal uitgezonden naar je telefoon via een app, waar je direct mee kunt kijken. Soms is er niets aan de hand. Maar zie je toch criminele activiteiten rondom je bedrijfspand of woning? Dan kun je hier direct actie op ondernemen. Zo zijn er nog veel meer extra slimme mogelijkheden voor beveiligingscamera’s. De wereld van de camerasurveillance blijft zich door ontwikkelen!

 

Meer weten over de Hikvision camera of de Dahua camera?

Bij CameraInstallatie weten we alles van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging. Schroom daarom ook niet om al je vragen aan ons te stellen. Neem dan nu contact met ons op.

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor camerainstallatie.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Onderhoudscontracten
  • Adviseurs op locatie
  • 20 jaar ervaring
  • Eigen voorraad
  • Eigen showroom
  • CPR Certificering

Recent nieuws

Gratis advies
WhatsApp chat