De beveiliging met beveiligingcamera’s op bedrijventerreinen laten installeren

De beveiliging met beveiliging camera’s op bedrijventerreinen is steeds belangrijker geworden, en is steeds belangrijker geworden bij het verhalen van verliezen en het oplossen van misdrijven vanwege het toenemende aantal diefstallen die plaatsvinden in grote en kleine bedrijfspanden. Wij bieden diverse oplossingen op het gebied van camerabeveiliging. Eigenlijk mag u ons een expert noemen op het gebied van camerabeveiliging. U kunt camera-observaties op het bedrijfsterrein/bedrijfsterrein zelf of via het bedrijf gezamenlijk aanvragen. Wij helpen bedrijven en overheden met het adviseren over de beste aanpak. We doen ons best om u de beste foto’s en video’s te geven van onafhankelijke aanbevelingen voor cameraveiligheid. In onze cameraprojecten nemen we alles van begin tot eind uit handen, denken we met je mee en geven we tips voor passende oplossingen. Je kunt er ook voor kiezen om componenten actief te monitoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan ​​als je beeld nodig hebt.

hoe ziet een bewakingscamera er in de nacht uit

Wij zorgen ervoor dat elk cameraveiligheidsproject de oplossing is die u zoekt. We hebben ook gekeken naar de maandelijkse kosten. U heeft bijvoorbeeld geen licentie nodig voor ons VMS-systeem Dit is bij veel andere merken het geval. Op deze manier zijn de kosten op de lange termijn nog betaalbaar (vanwege de lagere TCO (total cost of ownership)) en overzichtelijk. Oplossingen in de industriële sector zijn uniek en altijd maatwerk! Op deze manier kan elk bedrijfsterrein een camera plaatsen.

Voor camerabeveiliging zijn er veel extra mogelijkheden, zoals ANPR (Automatic License Plate Recognition) of ook wel LPR (License Plate Recognition) genoemd. Het kenteken is zo geregistreerd Mensen die destijds het industriegebied betraden. Dit kunnen we voor elke camera doen, maar we kunnen dit ook op het gekoppelde systeem doen voor een groter zoekbereik. Zo kunnen wij overzichts- en LPR-camera’s met elkaar vergelijken om u het beste beeld te geven van de situatie op dat moment.

een echt goede bewakingscamera

privacy In de voorbereidingsfase van de implementatie van camerabeveiliging overleggen we altijd met de instantie over het gebruik en de juiste omschrijving hiervan. Naast de gebruikelijke zaken, zoals mijnbouwlicenties, houden we ook rekening met privacykwesties. Raadpleeg bijvoorbeeld altijd het protocol dat geschreven moet worden om de camerabewaking uit te lezen. Op deze manier kunnen mensen op elk moment de aanvraag bekijken of de afbeelding in realtime bekijken. Meer weten over het beveiligen van uw gebouwen of industrieterreinen? Welkom om contact met ons op te nemen.

Dennis en Richard
Dennis en Richard
Binnen 24 uur

Recent nieuws