Een beveiligingscamera laten installeren vanaf 649,- euro incl complete installatie

Een beveiligingscamera laten installeren door een professionele monteur van Camerainstallatie, het geeft u veel zekerheden maar bovenal een systeem dat precies doet wat het zou moeten. Veel van onze klanten hebben er geen zin in om met een ladder het dak op te gaan, de kruipkelder in te gaan of de halve tuin open te graven om de netwerk kabels te trekken en deze mooi weg te werken zodat ze niet te zien zijn.

Ons werk is het professioneel installeren van een beveiligingscamera en dat begint bij het trekken van de kabels. Wij maken gebruik van professionele UTP kabels, met een CPR keuring die de kwaliteit van de kabel bevestigd en hitte vorming / rook ontwikkeling tegen zal gaan.

Onze beveiligingscamera monteurs installeren de bewakingscamera op de perfecte plek, met het beste zicht en daardoor het mooiste beeld. Aan half werk heeft niemand wat, geld uitgeven is makkelijk maar een kat in de zak, of een teleurstelling is zo gemaakt. Wij helpen u de juiste keuze te maken en echt tevreden te zijn met de door u gemaakte keuze.

Beveiliging almere

Een beveiligingscamera is een camera die bewijslast moet kunnen geven als dit nodig is.
Een echt goede en dus ook betrouwbare camera koopt u niet in een bouwmarkt, en zeker
niet bij een consumenten witgoedzaak.

De vak specialist, de camerabewaking specialist weet de juiste materialen te kiezen
en veelal is dat geen kant en klaar pakket wat u in een winkel kan kopen. Voor iedere
situatie is er wel een andere beveiligingscamera te vinden.

Vanzelf sprekend zal u online voor een klein bedrag een mooie bewakingscamera kunnen
kopen. De kwaliteit, echtheid van de materialen ( namaak ? ) en duurzaamheid dat is altijd
gokken, immers is meer dan de helft gemaakt voor de snelle verkoop, dozen schuiven en 
verkocht door zolderkamer verkopers.

Bewijslast, en een betrouwbaar systeem is wel zo fijn, zeker als je het echt een keer nodig zou moeten hebben…. hoe vervelend is het als net dan niet goed werkt.

beveiligingscamera Camerabewaking camera afstellen op app op de telefoon

Dit zit bij uw pakket inbegrepen

Motion detection

Met motion detection zal het camerabeveiligingssysteem een registratiepunt markeren waardoor u bewegingen en situaties snel en gemakkelijk kunt terugvinden, bekijken en/of opslaan.

Deze optie op tegelijkertijd mogelijk met een continue opname.

IVS

Door IVS (of Intelligent Video Analytics) kan de beveiligingscamera bewegende objecten analyseren, signaleren en opnames maken aan de hand van de door u eventueel ingestelde regels.

Een mens, dier of voertuig is op deze manier te onderscheiden.

IP66 Protectie

IP66 is een water- en stofdichtheid classificatie. Deze classificatie geeft aan dat debeveiligingscamera volledig beschermd is tegen regen en stof.

Dit is tevens de hoogst haalbare waarde welke voor beveiligingscamera’s mogelijk is. Veelal goedkopere beveiligingscamera’s hebben een waarde van IP54 (alleen stofdicht en bestendig tegen lichte regen).

CPR gecertificeerde kabels

Bij de installatie van het systeem maken al onze monteurs gebruik van gecertificeerde CPR bekabeling voor de beste kwaliteit en de juiste brandclassificatie.

Het gebruik van CPR gecertificeerde bekabeling is verplicht sinds 2017. Het gebruik van ongecertificeerde en veelal goedkopere kabels is verboden en zal zorgen voor geen/uitsluitsel van verzekering bij brand vorming.

Stickerpakket

Na de installatie ontvangt u een stickerpakket. In Nederland bent u verplicht duidelijk te melden dat u een beveiliging camerabewaking systeem heeft. Dit doet u door de beveiligingsstickers te plakken op alle in- en uitgangen.

Pushberichten

Ontvang pushberichten als er beweging plaatsvind of als iemand iets doet waarvan u vooraf bepaalde regels heeft ingesteld. U ontvangt op uw computer of telefoon dan een notificatie, zodat u op de hoogte bent wanneer er iets gebeurd is.

IK10 certificering

Iedere camera is standaard IK10 gecertificeerd. Dat betekent dat de beveiligingscamera vandaal- en valbestendig is tegen 20 joules (beschermd tegen een object van 5 kilogram van 30 cm hoogte).

Applicatie / Software

Onze pakketten zijn volledig voorzien van complete camerabeveiligingssoftware voor zowel computer, tablet en smartphone. Zo kunnen de beelden overal en altijd live bekeken, terug gekeken of opgeslagen worden.

Bereken de prijs van een Beveiligingscamera installatie

Waarom een beveiligingscamera of camerabewaking?

Een camera schikt af…

Bewakingscamera’s werken preventief. Zien overtreders dat een camera alles filmt wat ze doen?

Een camera identificeert…

Bewakingscamera’s vergroten de kans om een dader te identificeren. Dat maakt het voor de politie een stuk eenvoudiger.

Een camera verzamelt bewijs…

Bewakingscamera’s verzamelen bewijsmateriaal: de beelden geven u een onweerlegbaar bewijs die helpen overtreders te veroordelen.

Camerabewaking in en om uw huis

Wilt u met een gerust hart van huis gaan, kies dan voor een camerasysteem van Feenstra. Onze camerasystemen zijn uiterst betrouwbaar en leveren een haarscherp beeld. Daarnaast zorgen we voor deskundige installatie en letten we erop dat onze beveiligingscamera’s aan de wettelijke voorschriften voldoen. 

De beste IP beveiligingscamera kopen inclusief app + installatie. Onze professionele bewakingscamera’s zijn niet te hacken door inbrekers.

Beveiliging is onze passie

Al sinds 1999 staan wij garant voor kwaliteit en professionele installaties. Onze kennis en ervaring zorgen voor specialistische kennis op het gebied van beveiliging van zowel beveiligingscamera als ook alarm systemen

 

Monitor aan de muur met vier cameras

Kiezen voor Camerainstallatie

Wij zijn niet voor niets dé camerabewakingsspecialist van Nederland.

In één dag gemonteerd

Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.

Veilige installatie

Camerainstallatie beschikt uitsluitend Over VCA gecertificeerde monteurs.

Particulier én zakelijk

Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particulieren als zakelijke ondernemers.

All-in montage

U zult nooit extra kosten achteraf van ons ontvangen.

Nette monteurs

De installateurs gaan secuur te werk en laten alles netjes achter.

Vrijblijvende offerte

Aan de hand van de locatie stellen wij vrijblijvend een plan op.

Binnen 24 uur

Recent nieuws