Zelf een camerasysteem installeren

Vaak krijgen wij de vraag “kan ik zelf mijn camerasysteem installeren?” Natuurlijk kun je dit. Er zijn echter wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je zelf aan de slag gaat om je camera’s te installeren.

Camera’s ophangen en draden trekken

De basis van een goed camerabewaking systeem is een netwerkkabel.
Zelfs al heeft u een draadloos camerasysteem dan nog is de basis een
kabel ( in dat geval een voedingskabel ) Heeft u zelf geen zin om kabels te trekken dan is een monteur van Camerainstallatie een goede oplossing om voor u de bekabeling te trekken en de bewakingcamera’s te monteren.

Hoe sluit ik de kabels aan?

Elk (bedraad) systeem is nagenoeg gelijk. De kabel van de camera plug je in de recorder op de juiste plek en je zorgt dat de voeding van de recorder is aangesloten. De recorder is nu klaar om op te nemen.

De beelden kunnen bekeken worden op de tv mits deze met de recorder is aangesloten of via de app of internet.
Zoals je ziet is het niet al te lastig om dit zelf te proberen. Kom je er echter niet uit dan kun je altijd contact met ons opnemen zodat we je verder kunnen helpen.

Cameraysteem installeren door een expert.

Komt u er niet uit of wilt u er niet eens zelf aan beginnen? Ook dan hebben we een oplossing voor u. U kunt een verzoek doen voor installatie. Wij zullen altijd eerst contact met u opnemen om de situatie door te spreken en desgewenst eerst langskomen voor een juiste inventarisatie.

De monteurs van Camerainstallatie installeren alle voorkomende merken en type camerabewaking systemen.

 

Binnen 24 uur

Recent nieuws