Huis

Uw huis beveiligingen

Het is voor veel mensen een nachtmerrie; uw huis leeggeroofd door inbrekers. Helaas wordt die nachtmerrie soms ook werkelijkheid. Om de kans om inbraak fors te beperken valt er nog heel wat verbeteren aan uw woning.

Camerasysteem
Controleren wie er voor de deur staat en zien wat er in en om uw woning gebeurt. Zie en registreer het allemaal met een camera observatiesysteem.

Niet alleen kunt u verdachte bewegingen in de gaten houden, tevens kan het beeldmateriaal als aanvullend bewijsmateriaal dienen, mocht zich onverhoopt toch een inbraak voordoen.

Elk van de door ons geleverde camerasystemen is aan te sluiten op een harddisc recorder zodat alles wordt vastgelegd. Ook is het mogelijk om de beelden via internet te bekijken op uw computer, smartphone of tablet. U kunt op elk gewenst moment van de dag kijken wat er in en rondom uw woning gebeurt. Wij adviseren u heel graag over de beste oplossing voor u en zorgen voor een uitstekende service en installatie.

Alarm
Het aantal inbraken stijgt nog ieder jaar. Vooral woonhuizen worden steeds vaker getroffen. U kunt zelf ook diverse stappen ondernemen om een eventuele inbraak te voorkomen. Is uw woning bijvoorbeeld al voorzien van een huisalarm ?

Door een huisalarm in uw woning te plaatsen maakt u de kans op een inbraak fors kleiner. Al jaren wordt er intensief gewerkt aan een daling van het aantal woninginbraken, en eigenlijk blijft er echt maar één manier effectief: de juiste nbraakbeveiliging in de vorm van een huisalarm en bewakingscamera's. U heeft de kans om slachtoffer te worden namelijk voor een groot deel zelf in de hand.

Met een door ons geinstalleerd alarm blijft ook een beginnende brand in uw woning niet onopgemerkt.

Onze gecertificeerde monteurs installeren en programmeren het alarmsysteem voor u. U heeft de zekerheid dat uw huis goed is beveiligd , 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Laat uw verzekeraar ook weten dat u een huisbeveiliging heeft. U kunt dan namelijk tot wel 15% korting krijgen op uw inboedelverzekering bij de meeste verzekeraars. 

Voorbeelden hoe een bewakingscamera aan een huis er uit ziet

een camera thuis ophangen

Offerte aanvragen

Wij houden het graag simpel, en komen graag geheel kostenloos bij u langs voor
het maken van een persoonlijk advies. Al onze offerte's zijn ALL-IN waarbij
zowel de camera's de klein materialen maar ook de installatie en het
programmeren er al reeds geheel bijzitten. 

Wenst u persoonlijk advies en een offerte op maat ? 

Deze klanten gingen u voor: