Informatie

Camera installatie is een kunst

Het netjes monteren, wegwerken van de bekabeling en zeker niet onbelangrijk om te noemen het programmeren en instellen van het bewakingssysteem zijn werkzaamheden welke wij dag in dag uit al meer dan 15 jaar uitvoeren. Door de valkuilen al meegemaakt te hebben en natuurlijk op de hoogte te zijn van de mogelijkheden, weten we dan ook met de volle overgave perfect werk af te leveren.

Bewakingscamera techniek

Digitale camera's , analoge camera's , via UTP bekabeling of glasvezel, draadloos , WiFi of coax kabel....
De juiste techniek op de juiste plek: het advies van de specialist. Wij laten ons graag uitdagen.
Llein of groot project: wij zoeken een passende oplossing.

bewakingcamera certificerenEen ding vinden we echter belangrijk en dat is de basis: goede en betrouwbare kwaliteit en natuurlijk de juiste producten aan elkaar gekoppeld. Het zou zonde zijn als er hoge kwaliteitcamera's gebruikt zouden worden maar een slechte recorder en belabberde bekabeling. Een goed advies is dus van groot belang.

De verschillende mogelijkheden van een bewakingscamera vertellen wij u graag, zo zit er een verschil tussen een IPcamera en een analoge bewakingscamera. Maar een iedere camera heeft een passend doel voor zijn techniek.

camera's laten certificeren 

CCTV Installatie monteurs

Creatief, vol passie, netjes en vakmannen; zo zouden wij onze monteurs noemen. Om deel uit te mogen maken van ons team zal je vol overgave verslaafd moeten zijn aan techniek, camera's en natuurlijk ICT. En dat is slechts een begin, want tijdens het gehele opleidingsproces zal je voor grote uitdagingen komen te staan. Pas daarna mag je jezelf CameraBewakingSpecialist noemen.

Wij zijn dan ook trots op al onze Camera Bewaking monteurs welke iedere dag de wensen van de klanten tot een succes brengen en storingen weten te vinden en op te lossen.

news

Camerabewaking algemeen

Een van de manieren van beveiligen is via camerabewaking (of camerabeveiliging). Wij noemen dit ook wel CCTV-systeem. Een camerabewaking systeem is samengesteld uit een of meerdere bewakingcamera's. Deze zijn gekoppeld aan een digitale video harddisk recorder (afkorting DVR). Op deze manier kunt u gemakkelijk het camerabewaking systeem via internet of uw telefoon (iPhone, iPad, Android, Blackberry etc.) bekijken.

De camerabewaking installatie welke wij voor u installeren, gebeurt op basis van uw wensen maar zeker ook het door u aangegeven budget. Samen bekijken we de mogelijkheden en zoeken we de best haalbare oplossing. Een bezoek van een camerabeveiliging specialist bij u op locatie is geheel vrijblijvend en gratis. Neem hiervoor contact op met ons telefoonnummer 036 52 90 007. Samen kijken we dan naar een geschikt moment, zodat we rustig naar uw situatie kunnen kijken.

Heeft u reeds een offerte ontvangen van een ander bedrijf en bent u enorm geschrokken van de prijs? Wij bieden u graag een scherper alternatief voor het plaatsen van een alarmsysteem of camerabewaking systeem compleet met bewakingscamera's en harddisk recorder, of juist slechts enkele onderdelen.

Draadloze camera's / Bekabelde camera's / Bewakingcamera

Voor alles is er een technische oplossing te vinden. Dat hebben we reeds in de afgelopen jaren wel bewezen. Of het nu gaat om een draadloze camera of bekabelde camera: wij zorgen voor een perfect werkende technische werking. Normale draadloze camera's geven niet voldoende vermogen, vandaar dat we ook in eigen beheer een sterk vermogen systeem hebben ontwikkeld waar u 2 tot 3 kilometer afstand prima kunt overbruggen op HD beeldkwaliteit met een IP bewakingcamera. Al onze systemen zijn licentievrij en gemaakt om 24/7 te draaien. Dit heeft alles te maken met een perfect georganiseerde installatie.

Beveiligingscamera

Camerabewaking voor thuis en kantoor: ideaal als u er niet bent

Camera's die uw huis bewaken als u er niet bent. Dat is een prettig gevoel, maar het is nog fijner als u op ieder moment van de dag even snel kan meekijken via uw telefoon met een internetverbinding. De techniek maakt het mogelijk dat u haarscherp kunt meekijken naar alles wat er op de locatie gebeurt. Zelfs meeluisteren en terugpraten zijnmogelijkheden van een modern bewakingcamera systeem.

Wij komen graag bij u op locatie om de situatie te bekijken

Waarom nemen wij de moeite om bij u op locatie uw wensen te bekijken? Persoonlijk klantencontact en de situatie leren begrijpen is heel belangrijk voor ons. Een beveiligingssysteem is immers iets heel persoonlijks en iedereen heeft andere wensen.

Voordat we installeren komen we dan ook graag langs om kennis met u te maken en de situatie te leren begrijpen. Zo kunnen we u ook de verschillende modellen bewakingcamera's laten zien en u de techniek laten begrijpen.

Dit bezoek is geheel kostenloos en een extra service die wij als bedrijf aanbieden. U maakt gelijk kennis met uw eigen accountmanager, de persoon waar u in de toekomst met al uw vragen of problemen terecht kunt.

 

Camera Installatie beveiliging installatiebedrijf

Al ruim 15 jaar is Camera Installatie het installatiebedrijf als u denkt aan
bewakingcamera's. De specialisten op het gebied van IPcamera's, Analoge
camera's , Recorders, Servers, en het inrichten van complexe camera
netwerken. Waar andere bedrijven stoppen, er niet uitkomen of het niet
aandurven; daar komen wij om de hoek kijken.

Een project in tsjernobyl, of wat te denken van een olieraffinaderij ,
of een bos voorzien van camera's zonder stroom en kabels... wij
verzinnen er wel iets op, maken er iets moois van en nog belangrijker
we zorgen dat het ook echt goed werkt.

Doordat we alle kennis "in house" hebben kunnen we alle
Camera Installatie werkzaamheden zelf uitvoeren, doorontwikkelen
en zelf alle problemen oplossen, om zo de klant zonder vetraging
Weer op weg te helpen bij een mogelijke storing.

Onze medewerkers worden intern getraint, ons vak kan je niet leren
ons vak daar moet je ingroeien, mee groeien, je moet de techniek
met passie kunnen aangrijpen en begrijpen om zo de veelal
lastige rekensommen te kunnen verwerken.

Camera Installatie is een techniek waar elektra, ICT en logisch nadenken
bij komt kijken, met de klant meedenken, de klant begrijpen en in vertrouwen
de werkzaamheden uit kunnen voeren. Een Camera installeren is veelal een
gevoelig onderwerp, je moet dan ook goed om kunnen gaan met de
vrijheid die je bij de klant gekregen heb.

Deze klanten gingen u voor: