Camera systeem installatie

Een Camera systeem Camerabewaking set laten installeren

Uw woning of bedrijf beveiligen met een camera systeem dit kan op verschillende manieren. Camerabewaking is een van deze oplossingen naast bijvoorbeeld een Alarm systeem , goede sloten / toegangscontrole systemen en verlichting. Camerabewaking is er om situaties te signaleren, achterhalen en achteraf te kunnen bewijzen.

Door camerabewaking te plaatsen kunt u ervoor zorgen dat criminelen worden afgeschrikt waardoor eventuele inbraken en/of vandalisme voorkomen kunnen worden, Met een goed camera systeem kan u op afstand altijd meekijken, achteraf terug kijken, en kan u de slimme camera’s voor u laten werken door bijvoorbeeld te tellen, of te signaleren.

Laat uw camerabewaking installeren door een professioneel installatie bedrijf, zo voorkomt u toekomstige problemen of een slechte afwerking. Wij van Camerainstallatie.nl bestaan al meer dan 20 jaar, en doen ons werk met veel passie. Benieuwd naar onze prijzen kijk snel op onze camerabewaking pakketten pagina of neemt contact met ons op voor een offerte.

Camera installatie bedrijf
Camerabewaking en beveiliging installatie werkbus en monteur komt bij u thuis
monteur camerabewaking en beveiliging camera installatie cctv

Een professionele Set camerabewaking laten installeren 
waar gaat u de zoektocht beginnen en waar moet u op letten
De keuze is reuze en de valkuilen waar u zonder dat u het merkt
in zou kunnen trappen zijn niet fijn. Onze jaren lange ervaring
sinds 1999 kan u helpen de juiste keuze te maken !

Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken, dit 
is geheel vrijblijvende en gratis. Op locatie kijken wij de gehele
beveiliging na , geven u advies en laten u de verschillen zien.

Wij bieden u oplossingen, helpen u op weg en zorgen voor een passende
offerte met daarin precies wat u zocht en ook het gene waar u echt wat aan
zal hebben.

Bij al onze camerabewaking pakketten leveren
en installeren wij onze handige en GRATIS app op
uw apparaten. Zo kan u altijd en overal
uw camera beelden terug kijken en opslaan.

Alarm systemen

Alarmbeveiliging laten installeren

Uw bedrijf of woning beveiligen met een Alarm systeem, het is niet meer een luxe maar net als een slot in de deur een standaard voorziening geworden. Wij leveren o.a de merken RISCO, GALAXY, AJAX ALARM SYSTEEM. Wij komen persoonlijk bij u langs om de situatie te bekijken, uw wensen te horen en het maken van een passend voorstel.

Een goed en modern alarm systeem beveiligd niet alleen uw object, de woning het bedrijf of de tuin, garage, magazijn, winkel… Maar zeker ook is het een domotica toevoeging voor uw deuren, verlichting, of bijvoorbeeld tijd registratie wie er wanneer is binnen
gekomen. Met een goed alarm systeem kan u ook digitaal uw brandmelders / rookmelder regelen en zelfs uw airco, verwarming en waterstand regelen in geval van water overlast/overloop.

Eigen helpdesk
Opgeleide monteurs
VCA Certificering
Technische dienst
Adviseurs op locatie
20 jaar ervaring
Eigen voorraad
Eigen showroom
CPR Certificering
Geen maandelijkse kosten
Geen verborgen kosten
Modern Systeem met APP

Offerte aanvragen

Altijd en overal kunnen zien hoe uw alarm er voor staat !
Met de handige APP kan u zelf de regie voeren over uw
woning, het alarm en zelfs uw camera bewaking systeem.

Alarmbewaking systemen

– Alarm Systeem bestellen 
– Alarm en camera systeem
– Alarm systeem offerte

Een alarm systeem kopen, zonder maandkosten
en zonder verplichtingen. Compleet incl montage
bij u thuis vanaf 899,- euro ALL-In.

Onze pakket prijzen & informatie

– Alarm SET met PIR & magneet contact v.a. 899,- 

Of vraag een offerte aan via ons online systeem.

WIFI installatie

WIFI installatie laten installeren

Meten is weten, want welke afstelling is de beste wij bekijken de omgeving het netwerk, en de technische mogelijkheden om zo de beste mix van afstelling te kunnen programmeren. Als basis maken we gebruik van een zeer sterke WIFI zender want in de wet der techniek zal altijd gelden “Baas boven baas” een standaard WIFI zender heeft veelal slechts 50-80Mw vermogen om uit te zenden. De zenders die wij van Megasnel gebruiken hebben een gemiddeld vermogen van 250Mw. Een gemiddelde mobiele telefoon heeft tegenwoordig al een vermogen van 1700-2500Mw wat is er dan aan de hand? Een WIFI zender die zo weinig vermogen heeft? Jazeker… de wet heeft bepaald dat het vermogen gewoonweg niet hoger mag zijn om de ruimte in de lucht niet te doen laten verstoppen. Het is dus zaak goede hardware en techniek te gaan combineren om zo het beste bereik van uw wifi netwerk te kunnen bereiken, op deze manier heeft u het beste van de beperking in de wet.

WIFI voor thuis verbeteren

Echt goede wifi krijg je door de juiste samenstelling. Onze
specialisten weten precies welke zender voor uw situatie
de beste passende is. Maar niet geheel onbelangrijk de
montage plek van de zender. Met onze speciale
meet apparatuur kunnen wij precies zien waar
de zenders moeten hangen en kunnen
wij storingen snel opzoeken.

– Sterk wifi signaal thuis
– Goede Wifi op kantoor
– Wifi installatie
– Wifi in magazijn 
– Wifi storing oplossen
– Signaal versterken wifi

Camerabewaking, Alarm , Intercom en
WIFI laten installeren in uw woonplaats !

Onze adviseurs en monteurs rijden door heel Nederland om onze systemen te installeren en te onderhouden. Al meer dan 20 jaar is onze naam een begrip, en weten wij met onze
kennis en ervaring iedereen te voorzien van een goed werkend en professioneel betrouwbaar systeem.

Kies uw camerabewaking pakket incl installatie

Bij Camerainstallatie hebben wij verschillende betaalbare maar tevens ook professionele camerabewaking pakketten samengesteld voor u. Sinds 1999 installeren wij camerabewaking, met deze jarenlange ervaring waar wij over beschikken kunnen wij het perfecte Camerabewaking bewakingspakket voor u aanbevelen. Bij Camera installatie hebben we 4 camerabewaking sets, deze pakketten bestaan uit:

Pakket 1: Dit pakket bevat 1 professionele beveiligingscamera. Bij de camera die wij voor u installeren krijgt u de mogelijkheid om de beelden van de camera live te bekijken via een applicatie voor iOS of Android. De prijs van dit pakket begint vanaf 989 euro, de prijs is afhankelijk van welk type camera u kiest. De keuze tussen de camera’s is afhankelijk van de beeldkwaliteit dat u wilt hebben. Camerainstallatie heeft camera’s van HD-kwaliteit tot aan Ultra HD.

Pakket 2: Bij dit pakket krijgt u 2 professionele bewakingscamera’s. Dit pakket begint bij een prijs van 1189 euro, afhankelijk van de kwaliteit van uw beeldmateriaal. De keuze in beeldkwaliteit is HD, Full HD, Super HD en Ultra HD. Bij de camera’s heeft u de optie om de beelden live te bekijken en dit kan met applicaties uit de Apple playstore of Android store.

Pakket 3: Dit pakket begint bij een prijs van 1489 euro, hierbij krijgt u 3 professionele bewakingscamera’s waarmee nare situaties voorkomen kunnen worden! Net als bij de andere pakketten kunt u hier live de beelden bekijken op uw telefoon en heeft u diverse keuze in beeldkwaliteit.

Pakket 4: Voor een prijs vanaf 1749 euro heeft u een pakket van 4 bewakingscamera’s bij Camerainstallatie! Met de verschillende beeldkwaliteit die we aanbieden in combinatie met live meekijken via uw telefoon kan dit pakket perfect voor u zijn.
Heeft u wel interesse in een pakket maar wilt u meer dan 4 professionele Camerabewaking bewakingscamera’s? Dan kunt u gerust een offerte bij onze specialisten aanvragen.

Montage en installatie

Alle pakketten die wij aanbieden van Camerainstallatie zijn inclusief montage, al uw zorgen worden uit handen genomen door een van onze eigen ervaren monteurs. Onze monteurs zijn met hun jarenlange ervaring echte vakmannen en hebben passie voor de techniek die zij installeren. Onze monteurs zoeken voor u de beste kabelroute en zorgen ervoor dat deze zo mooi mogelijk wordt afgewerkt. Niet bieden wij alleen standaard montage aan, maar helpt de monteur ook om de juiste software op uw apparaten te installeren om de beelden te kunnen bekijken. Na de montage kunt u nog eens 6 dagen per week terecht bij onze eigen helpdesk en op alle camerabewaking krijgt u 2 jaar garantie van ons!

Bij Camerainstallatie wordt uw camerabewaking geïnstalleerd zonder dat u zorgen hoeft te maken over extra bijkomende kosten. Wat ook niet geheel onbelangrijk is dat Camerainstallatie u voorzicht van persoonlijk en eerlijk advies, zo krijgt u geen onverwachte situaties en u betaalt pas nadat u tevreden bent over de Camerabewaking installatie!

Contact met Camerainstallatie

Heeft u nog vragen over een van onze pakketten of wilt u meer simpelweg meer weten? Neem dan gerust contact op met onze professionals zodat wij u kunnen voorzien van informatie! Wij zijn telefonisch te bereiken op: +31 36 52 90 007 of stuur een e-mail naar: info@camerainstallatie.nl.

Een klanten of personen teller inzetten
om te zien hoeveel mensen er op dit
moment in de ruimte zijn

Of een teller gebruiken om te zien
hoeveel mensen er totaal zijn
geweest.

Elektronische driepuntsloten plaatsen en beheren vanuit een online beheer systeem.
Met onze elektronische dag en nacht sloten kan u pasjes, druppels, en zelfs QR codes 
aanmaken om medewerkers, leden en of bezoekers toegang tot uw pand, ruimte of 
kantoorpand te geven.

Niet eerder was het sleutelbeheer zo makkelijk als met onze online tool,
en aangepaste deuren die door de verzekering zijn goed gekeurd !

Iedere deur passen wij vakkundig aan, en maken wij tot een online te beheren
deur. 

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor