IPDOOR intercom zonder kabels te trekken

Vanaf nu kan elke Windows PC worden gebruikt als binnenpost. IpDoor heeft software ontwikkeld waardoor het mogelijk is om een Windows PC als binnenpost te gebruiken voor het aannemen van intercom oproepen en het ontgrendelen van deuren.

Bij een oproep vanaf de buitenpost kan deze worden aangenomen vanuit een Windows PC door middel van een video- en spraakverbinding. Daarnaast kan deze oproep ook worden ontvangen op een Smartphone of een gewone IpDoor binnenpost. Deze software is een mooie aanvulling op het IpDoor systeem en kan worden toegepast bij een receptiebalie zodat de receptionist(e) oproepen vanaf de eigen werkplek kan aannemen zonder dat er extra hardware vereist is. Voor elke Windows PC waar oproepen op ontvangen worden is een eenmalige licentie vereist.

Over IpDoor
IpDoor is een Italiaanse ontwikkelaar en fabrikant van Cloud IP video intercom systemen. Met IpDoor is het mogelijk om één of meerdere intercomsystemen volledig in de Cloud te beheren en te configureren vanaf elke locatie en elk apparaat met een webbrowser. Het IpDoor webportaal heeft een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface.

IP intercom op 4G

IPDoor geeft u de mogelijkheid om tegen lage kosten uw bestaande ( of nieuwe ) intercom systeem
te plaatsen of vervangen. Geen nieuwe kabels, en nooit meer problemen die te maken hebben met
kabels. Het vervangen van een intercom is een vervelend klusje om te doen, en vaak ook een kostbare,
met de komst van IPdoor kan u de kosten tot vaak wel 50% doen besparen.

Binnen 24 uur

Recent nieuws