SDV – Toegangscontrole, camerabewaking, netwerk en ICT

Voor en samen met SDV mogen wij vele projecten realiseren, zowel voor SDV zelf als voor de klanten van dit gerespecteerde bedrijf. Voor SDV verrichten wij werkzaamheden met betrekking tot het aanleggen van toegangscontrolesystemen, camerabewakingssystemen, netwerk en ICT. Bovendien zijn wij de aangewezen partij om SDV te voorzien van advies.

Voor al onze klanten werken wij met enthousiasme en passie, maar samenwerken met een klant is toch iets anders. Samen met SDV mogen wij verschillende projecten realiseren. De goede samenwerking is te danken aan het feit dat wij altijd luisteren naar de wensen van de klant, een gepersonaliseerd advies geven en zorgen voor een goede begeleiding van onder andere de wisselwerking en taken van het project.

SDV heeft een hoge kwaliteitsverwachting: net even wat harder lopen, dat beetje meer geven en ook onder hoge druk het juiste advies kunnen geven en met creatieve oplossingen kunnen komen. Wij zijn blij met deze samenwerking en kijken ernaar uit om nog heel lang met SDV als parter samen te mogen werken!

Binnen 24 uur