Stichting BLICK op onderwijs – Camerabewaking op school

 

Stichting BLICK op onderwijs is al jaren klant bij ons. Recent hebben wij extra camera’s geplaatst en het huidige camerabewakingssysteem mogen onderhouden. Dat camerabewaking belangrijk is op scholen is algemeen bekend, echter voor de juiste regelgeving en toepassing van bewakingscamera’s zijn er specialisten nodig.

Camerainstallatie.nl is één van de specialisten die voor stichtingen en scholen de juiste informatie kan verschaffen en een passend advies kan geven. Onze adviseurs helpen graag met het zoeken naar de juiste oplossing voor camerasystemen op scholen. Al meer dan 100 scholen zijn door ons voorzien van een goed functionerend camerabewakingssysteem.

BLICK staat voor Boeiend Leren In Capelle en Krimpen aan de IJssel. De missie van stichting BLICK op onderwijs is kort en krachtig: een gelukkig kind op een fantastische school! Samen met leerkrachten, ouders en het bestuur werken zij elke dag weer aan deze ambitie. Het besef dat bouwen aan de toekomst van kinderen ook een gezonde en fijne start in het onderwijs betekent!

De leerlingen, ouders en leerkrachten waarderen de scholen van BLICK. Met aandacht, persoonlijk contact, het juiste onderwijsaanbod en maatwerk in ondersteuning maken zij het verschil. Overzichtelijke scholen, waarin ruimte voor ontwikkeling van kinderen gecombineerd wordt met een heldere structuur.

Binnen 24 uur