Stichting School – Camerabewaking en alarmsysteem

 

Voor Stichting School verzorgen wij op meerdere locaties het onderhoud van de alarmsystemen en bewakingscamera’s. Daarnaast voorzien wij de locaties van de elektronische toegang door middel van elektronische deursloten.

Dankzij de elektronische deursloten zijn de deuren centraal te beheren en is de sleuteluitgifte digitaal mogelijk. Er kan gekozen worden voor verschillende soorten digitale sleutels, zoals QR-codes, pasjes of tags, om medewerkers toegang te geven tot bepaalde ruimtes.

Slimme sloten worden steeds belangrijker, zo ook voor scholen. Met slimme sloten kunnen er geen sleutels meer kwijtraken en hoeven er geen cilinders meer vervangen te worden. Daarnaast bieden slimme sloten de mogelijkheid om exact te kunnen achterhalen wie wanneer welke doorgang heeft gebruikt en kunt u ervoor kiezen om meldingen te ontvangen als er deuren geopend worden op ongewone tijdstippen. Onze ervaren monteurs kunnen van elke deur een slimme deur maken, zodat u de toegang van deze deur of deuren vanaf elke locatie kunt beheren.

Binnen 24 uur