Advies hoe een bewakingscamera het beste te plaatsen is

Advies hoe een bewakingscamera het beste te plaatsen is, dat wenst u van een professionele adviseur of installateur. Het huis of bedrijf beveiligen doet u met een goed en betrouwbaar bedrijf. Iemand die er voor zal zorgen dat u veilig bent en weet wat u wenst en wat de beste oplossingen zouden zijn. Een camerabewaking of IPcamerainstallatie set die past bij uw wensen en past bij het budget.

 

Op de foto ziet u een voorbeeld van hoe een camera geplaatst kan worden. Wij werken de kabels netjes weg, trekken de bekabeling en stellen alles naar wens in. Alles precies zoals het zou moeten, alles zoals het gewenst is.

 

Binnen ons bedrijf werken zowel telefonische adviseurs, dit zijn geen verkopers maar echte adviseurs. Wij verkopen geen producten maar wij adviseren en denken met u mee.

Camerainstallatie.nl

Ook hebben wij adviseurs langs de weg, die werken voor ons bedrijf  en enorm veel kennis van zaken hebben. Hun komen graag bij u langs om uw Camerabewaking en of IPcamerainstallatie set wensen te bespreken en te installeren.

 

Op de foto ziet u Eline, een van onze adviseurs, ze komt graag bij u langs om met u te overleggen en te voorzien van informatie.

 

Plaats de camera het liefst op ooghoogte zodat je gezichten goed in beeld krijgt. Of juist hoog zodat hij buiten bereik hangt. Let wel op de privacy van bijvoorbeeld omwonenden. Lees meer over Beveiligingscamera’s en privacy.

 

Het op de juiste manier plaatsen van camera’s voor camerabewaking brengt niet alleen minder werk en onkosten met zich mee, het helpt ook bij de opsporing van indringers.

 

Het is natuurlijk de bedoeling om met zo min mogelijk camera’s een zo goed mogelijk overzicht te krijgen. Het doel is om de dader, of daders goed in beeld te krijgen voor identificatie, maar ook wat zij doen, hoe ze binnen gekomen zijn en hoe ze weer vertrekken.

Het is van belang dat je vooraf in kaart brengt welke objecten je wilt bewaken en welke toegangswegen hier naar zijn, daarnaast moet het ook mogelijk zijn de kabels op een veilige manier weg te werken. Een camera bij de voordeur is erg handig, maar als de kabel door een kabelgoot over de buitenmuur loopt is deze binnen enkele seconden onklaar gemaakt. Daarnaast adviseren we vaak camera’s buiten altijd zo te plaatsen dat de ene camera de andere filmt. Camera’s hangen bij voorkeur op een hoogte die niet zonder hulpmiddelen (bijvoorbeeld een trap of container) te bereiken is. Daarnaast is het natuurlijk handig om er voor te zorgen dat deze hulpmiddelen niet voor handen zijn.

Gebruik informatie stickers

 

De kracht van camerabewaking is dat het vaak preventief zijn werk doet. Het is dus van belang dat goed zichtbaar is dat je gebruik maakt van camerabewaking. Daarnaast kan een informatie sticker helpen bij je verdediging in bijvoorbeeld de rechtzaal. Privacy telt zwaar, maar als een dader van te voren wist dat er videobewaking aanwezig was, sta je er een stuk beter voor.

 

Online meekijken waar u ook bent

Een camerasysteem biedt je maximale beveiliging en veiligheidscontrole vanuit je luie stoel thuis of vanaf overal ter wereld. Controleer je camerasysteem op je mobiele telefoon, computer of tablet wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Je kunt zien en horen wat er gebeurt, je camera bewegingsmelder in- en uitschakelen en nagaan wie naar binnen en buiten gaat. Je bent 24/7 bewaakt met onze IPcamerainstallatie pakketten.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant