Alarmsysteem zonder abonnement

Alarmbeveiliging zonder abonnementskosten

ALARMSYSTEEM ZONDER MELDKAMER WERKT PRIMA.

 

 

Geen meldkamer aansluiting:

 

Heeft u geen behoefte aan een meldkamer aansluiting met maandelijks terugkerende kosten? Dit horen wij steeds vaker! Uw huis is ook prima beveiligd met een alarm zonder meldkamer aansluiting. Het is namelijk absoluut niet noodzakelijk om aangesloten te zijn bij een meldkamer. Het kost veel tijd en is veel prijziger. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het beste alarmsysteem zonder abonnement! Nooit meer last van draden aanleggen dankzij een volledig d draadloos alarmsysteem zonder abonnement. Alle onhandige bedrading is hierdoor volledig achterwege. Wel zo efficiënt! Dankzij ons heeft u tevens nooit meer last van extreem dure rekeningen. Een aanbieding alarminstallatie met verplicht meldkamer contract is achteraf vaak een dure grap. Bij Camera Installatie zit u daarom helemaal goed voor een zeer propere installatie van een alarmsysteem zonder meldkamer! 

Camerainstallatie.nl

Alarm meldingen ontvangen:

 

Nu we vrijwel altijd digitaal bereikbaar zijn is een draadloos alarmsysteem zonder abonnement niet compleet zonder telefoonkoppeling. Daarom voorzien we u bij iedere alarmmelding van snelle communicatie naar uw mobiele telefoon. In het geval van een alarm ontvangt u de meldingen direct per SMS en ontvangt u een oproep op een of meer mobiele telefoonnummers. Zo ziet u geen enkele melding te laat en genereert u een efficiënte communicatieve werking tussen alarm en melding device. Is uw alarmsysteem uitgerust met een foto bewegingsdetector? Dan ontvangt u ook direct de foto op uw mobiele telefoon. Wij raden dit zeker aan zodat de hulpdiensten tijdig te weten komen welke persoon aangewezen kan worden als verdachte. Hoe completer, hoe beter. Beschik op deze manier over het beste alarmsysteem zonder abonnement! We leveren ook alarminstallaties die via een gratis APP meldingen kunnen doen. Deze alarminstallaties zijn geschikt voor Apple, Android en Windows. Zo is uw beste alarmsysteem zonder meldkamer volledig compleet!

Alarm beeld verificatie:

 

Voor een optimaal werkend alarmsysteem zonder meldkamer is het van belang dat deze compleet is en de multi communicatie goed werkt. Wij bieden hiervoor mogelijkheden om uw foto’s en video’s zichtbaar in beeld te krijgen. Het is daarom mogelijk om het alarmsysteem te voorzien van een bewegingsdetector met ingebouwde fotocamera. Bij een alarm maakt de sensor een foto of video en deze ontvangt u dan op uw mobiele telefoon. Ook is het mogelijk om een IP camera te plaatsen in uw woning. Zodra er dan een alarm is kunt u live op uw mobiele telefoon of tablet meekijken. De IP-camera is een los onderdeel en staat niet direct in verbinding met een alarmsysteem. Het is zeker aan te raden om deze te installeren voor een zo optimaal werkend alarmsysteem zonder meldkamer. U krijgt zelf namelijk een nog betere regie over wat er in en om uw woning of pand gebeurt. Wanneer u voorzien bent van een zo compleet mogelijk systeem zult u merken dat inbraak uitblijft. Camera Installatie zorgt ervoor dat uw alarmsysteem zonder abonnement volledig veilig en netjes afgewerkt wordt geïnstalleerd!

Alarmsysteem zonder abonnement met een app:

 

Wilt u met gemak genieten van een mobiel besturingssysteem voor uw alarm? Wij bieden een gratis app voor uw alarmsysteem zonder abonnement! Wij verkopen en installeren Ajax alarmsystemen met deze gratis app. Het is een goede manier om met een draadloos alarmsysteem zonder abonnement een snelle communicatie tussen moment van detecteren, melding en reactie te genereren. Zo geniet u van optimaal systeemgemak! Deze app is te gebruiken voor alle devices van Android, Apple en Windows. Multi-compatible dus! U geniet bij ons niet alleen van een alarmsysteem zonder meldkamer, maar u kunt nu tevens zelf de status van het alarmsysteem perfect volgen. Wij installeren ook het nieuwe Risco Agility 3 alarmsysteem welke volledig is uitgerust met een gratis APP voor Android en IOS. Zo kunt u nog meer halen uit uw alarmsysteem zonder meldkamer en geniet u van een compleet pakket! 

 

 

Vraag nu uw offerte aan voor een compleet alarmsysteem zonder abonnement!

 

Wilt u geen benauwende abonnementen afsluiten en meldkamervrij uw alarm installeren? Bij Camera Installatie bent u aan het juiste adres voor een secuur alarmsysteem zonder meldkamer! Heeft u vragen over onze alarmsystemen, service of additionele producten?

 

Neem dan vandaag nog contact op met ons! U kunt ons dagelijks bereiken per Whatsapp, telefoon of mail. Bel naar 31 36 52 90 007 of mail ons via info@camerainstallatie.nl.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s