Heatmapping camera’s geven u waardevolle informatie

Waar lopen uw klanten? Waar staan ze stil? Werken uw medewerkers op de juiste manier? Gaat er iemand over de veiligheidsstrepen of rijden de auto’s wel de juiste weg. Een heatmapping camera kan u deze informatie geven.

Ideaal voor onderzoeken over route gebruik, populaire parkeerplekken, loop route, rij route, waar kijken de meeste klanten of voorbijgangers naar en andere onderzoeken waar een camera perfect bij kan ondersteunen.

Huur? of koop een camera met heatmapping via CameraInstallatie.nl

Het huren van een heatmapping camera kan ideaal zijn als u b.v. voor een evenement zou willen testen waar en hoe mensen lopen, via welke deur ze komen of waar een populaire sta plek is.

Of wat denkt u van vaar route’s, fiets route’s of het bekijken van de populaire zit plekken bij een horeca locatie. Zoals u ziet een heatmap camera is ideaal voor dergelijke onderzoeken.

Wij verkopen complete systemen, voor vast gebruik maar ook kan u bij ons tijdelijke systemen huren deze zijn te huur voor een dag, week, maand of jaar, in zowel IP54, IP66, IP67 als ook in flightcase behuizing, mini behuizing, paal montage behuizing, of zelfs op maat gemaakt in een behuizing naar wens , smaak en kleur.