Bewakingscamera’s in de hoogste beeld kwaliteit tot zelfs 4K.

Bent u op zoek naar bewakingscamera’s met uitstekend beeldkwaliteit? Dan zullen onze bewakingscamera pakketten u zeker bevallen. Met onze samengestelde bewakingscamera pakketten bent u verzekert van een beveiliging systeem met een zeer scherp beeld en slimme technieken zoals Smart Motion detectie, IVS en een goede App voor uw telefoon.

Waarom kiezen voor een bewakingscamera pakket

Handige app en software

Bij al onze bewakingscamera’s leveren wij een gebruiksvriendelijke App en software, waarmee je alle beelden gemakkelijk, terugkijken, en opslaan op elk gewenst scherm. De software en App’s zijn van alle gemakken voorzien en u kan zelfs meerdere locaties toevoegen als dat gewenst zou zijn. Een koppeling met bijvoorbeeld een Alarmsysteem bestaat ook tot een van de mogelijkheden.


Inclusief montage en installatie

Met de keuze voor het beste bewakingssysteem van Camerainstallatie.nl nemen wij alle zorg uit handen door de set volledig te monteren en installeren. De installatiemonteur van Camerainstallatie.nl is een echte vakman die zijn beroep met volle passie uitoefent. De monteur zal voor de best mogelijke kabel route zorgen en zal de gehele bewakingscamera set afwerken. Wij doen er alles aan om de kabels volledig weg te werken. Nadat de installatie is verzorgd zullen wij alles netjes opruimen en een uitleg verzorgen over de werking en mogelijkheden van uw camerabewakingssysteem.


Functies en mogelijkheden

Onze camerabewaking pakketten zijn uitgerust met de nieuwste technieken. Zo is de opname recorder volledig digitaal en voorzien van een harddisk van minimaal 1000 GB en er ook de mogelijkheid om een koppeling met een cloud service te maken. Standaard is ons systeem al voorzien van slimme motion detectie en IVS (intelligent video systeem). Via onze meegeleverde software voor de computer, en de APP voor op de telefoon en tablet kunt u zelf makkelijk de beelden live bekijken, terugkijken en daarna de beelden opslaan. Er bestaan ook extra mogelijkheden die u kan bijbestellen zoals kenteken herkenning en gezichtsherkenning neem hiervoor contact met ons op

 

Beeldkwaliteit dag/nacht

Bereken de prijs van een Beveiligingscamera installatie

Bewakingscamera’s zijn er in vele soorten en maten, en de techniek van tegenwoordig
maakt veel mogelijk. Onze adviseurs helpen u met het maken van de beste keuze welke 
bewakingscamera’s u het beste kan kiezen voor uw woning, bedrijf of terrein.

Er is niet een de beste, er is voor iedere situatie een andere lens, beugel, of of model
dat beter past. Vandaar dat wij voor u op maat een bewakingscamera’s plan maken.

motion-detection beveiligingscamera

Iedere locatie en woning is anders, en dat maakt ons werk extra leuk! Het trekken van de bekabeling is specialistisch werk. Onze monteurs zorgen ervoor dat de camera de juiste hoogte en hoek, en de configuratie en instellingen perfect worden ingeregeld. Dit alles doen wij vanzelfsprekende volgens de juiste norm, wet en regelgeving.

U bent opzoek naar een bewakingscamera. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Hoe weet u welk model geschikt is voor uw situatie? Wij kunnen u vrijblijvend advies geven over het maken van de juiste keuze. Zo heb je verschillen in een bredere kijkhoek en is er de mogelijkheid van veraf of  dichterbij op te nemen. Neem vrijblijvend contact op of vraag een gratis advies op locatie aan.
Om het gebruiksgemak verder te kunnen vergroten heeft Camerainstallatie bijbehorende accessoires op voorraad. Met deze accessoires kun je de bewakingscamera op meerdere manieren bevestigen met verschillende muurbeugels. Camerainstallatie helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op.
Al onze camerabewaking installaties zijn CPR (NEN8012 gecertificeerd). Zo voldoen wij aan de brandveiligheid van de bekabeling die wij bij u installeren. Onze camerabewaking specialisten vertellen u hier graag meer over.

camerabewaking Stel uw eigen pakket samen

Krijg binnen enkele klikken een kostenindicatie voor uw woning of bedrijf gebaseerd op uw wensen voor camerabewaking.

Stel uw pakket samen

Er zijn geen berichten gevonden.

 • Meer dan 4 bewakingscamera’s

  • Super HD, Full HD, HD en VGA
  • Incl. installatie & montage
  • Live bekijken
  • Apps voor iOS of Android
  Offerte aanvragen

Camerabewaking laten installeren

Echt goede camerabewaking laten installeren dat laat je door de professional doen. Beveiliging moet goed zijn, aan "lekker goedkoop" heeft niemand achteraf wat. Een echt goed camerabewaking systeem is geplaatst door een professional die weet wat die doet en waar die over praat.

Hoe herken je goede cameras

Op het blote oog is dit voor een leek niet snel te herkennen, voor de professional zal goed en slecht makkelijk te herkennen zijn. Een minder goede of zelfs slechte bewakingscamera in die lekkere goedkope pakketjes op internet geeft niet alleen een slechter beeld, maar heeft ook een minder lange levensduur. De software en de App hebben vaak geen updates en of ondersteuning, en roest of vocht problemen treden vaak snel op.

Nee een goed camerabewaking systeem koop je voor een langere tijd, en als er dan een keer iets gebeurd dat de camerabewaking beelden nodig zijn dan wil je er ook echt iets aan hebben.

Wat zijn de beste bewakingscameras

Per situatie is dit verschillend, zo is iedere wens ook anders... groothoek lens of juist heel dichtbij het beeld brengen een kenteken zien en herkennen of gezichten herkennen. Iedere situatie is anders en zo is ons werk ook maatwerk. Wij geven dan ook graag het beste en juiste advies welke bewakingscamera het beste bij u zal passen.

Waarom kiezen voor een installatie door camerainstallatie.nl

Onze jarenlange ervaring ( sinds 1999 ) en onze passie voor techniek zullen u snel het vertrouwen geven wat u zoekt in een beveiliging partner. U zoekt een bedrijf dat u kan vertrouwen en waar u op kan terug vallen.
Niemand zit er op te wachten een lekker goedkoop camerasysteem te laten installeren door iemand waarvan je niet weet wat zijn achtergrond is, je laat degene toch in huis. Wij geven u graag dit vertrouwen en installeren al onze camera en beveiliging systemen met onze eigen vertrouwde TOP monteurs.
Netjes werken, en alles tot in de puntjes verzorgen en vaak nog meer! Wij zorgen dat u meer dan tevreden bent met zowel ons advies , de installatie maar zeker ook de support en ondersteuning.
Onze monteurs trekken de kabels, werken alles netjes weg en maken geen troep. Ze weten waar ze mee bezig zijn en gaan voor het maximale resultaat.
Binnen 24 uur