Bewakingscamera set zelf samenstellen.

Heeft u voor uw woning of bedrijf een beveiligingscamera nodig? Dan is deze bewakingscamera set perfect geschikt voor u! Door het gebruiken van een bewakingscamera kunt u ervoor zorgen dat situaties die u niet wilt mee maken kunnen worden voorkomen. Door het plaatsen van een camera kunt u ervoor zorgen dat ongewenste gasten worden afgeschrikt en zo uit de buurt van uw woning of bedrijf blijven.

Al onze onderstaande camerabewaking pakketten zijn incl installatie

Bereken de prijs van een Beveiligingscamera installatie

Er zijn geen berichten gevonden.

 • Meer dan 4 bewakingscamera’s

  • Super HD, Full HD, HD en VGA
  • Incl. installatie & montage
  • Live bekijken
  • Apps voor iOS of Android
  Offerte aanvragen
We hebben een ruimte keuze aan bewakingscamera setjes. Zo zijn al onze beveiligingscamera setjes met recorder waardoor u altijd de beelden live mee kunt kijken via uw telefoon en ook direct weer kan terugzien.

Ons pakket bevat een complete installatie en montage zonder dat u hiervoor extra kosten in rekening krijgt gebracht, onze beveiligingscamera sets zijn bedraad maar worden door de gespecialiseerde monteurs netjes en mooi weggewerkt waardoor niks zichtbaar blijft! De verschillende keuzes binnen ons pakket van 1 bewakingscamera hangt vooral af van de beeldkwaliteit waarmee u wilt opnemen, u heeft de keuze tussen de volgende camera’s:

HD-bewakingscamera set

De goedkoopste bewakingscamera set die wij hebben heeft HD-beeld kwaliteit. De resolutie van deze camera bedraagt 1280x720, deze bewakingscamera set met recorder heeft een recorder van 1000GB. Met deze camera heeft u beschikking over dag en nicht zicht, bewegingsdetectie en kunt u push meldingen krijgen wanneer er iets vreemds gebeurt!

Full-HD-bewakingscamera set

De tweede keuze die u heeft is een Full-HD-bewakingscamera set, deze camera bevat over Full HD-beeld kwaliteit en heeft een resolutie van 1920x1080 met een recorder van 1000GB. Uiteraard is deze set inclusief installatie en montage, u kunt met deze set live de beelden bekijken en push meldingen ontvangen tijdens een vreemde situatie. De camera beschikt over bewegingsdetectie en zorgt ervoor dat u dag en nacht zicht heeft!

Super HD-bewakingscamera set

Bij dit pakket krijgt u de beschikking over een super HD-bewakingscamera met een resolutie van 2560x1440 en een recorder van 1000GB. Bij deze prijs zit de installatie inbegrepen en heeft u een camera waarbij u live met de beelden mee kunt kijken! Met deze camera heeft u dag en zicht op wat er rondom uw terrein gebeurt en kunt u push meldingen ontvangen door de bewegingsdetectie die deze camera heeft.

Ultra-HD-bewakingscamera set

De camera met de beste beeldkwaliteit is deze bewakingscamera set! Met een recorder van 1000GB kan deze camera genoeg beeld opslaan om later bekijken, maar ook live kunt u meekijken! Door de bewegingsdetectie die deze camera heeft kun u bij vreemde bewegingen een pushmelding ontvangen op uw telefoon. Met deze camera kunt u dag en nacht meekijken wat er gebeurt door de dag en nachtzicht van deze camera.

Camera keuze

Weet u niet welke camera u moet kiezen? De gespecialiseerde installateurs van Camerainstallatie kunnen u voorzien van een goed advies en weten precies welke camera goed bij uw wensen en behoeftes zal aansluiten. Of het nou voor bij de voordeur van uw woning is of voor de ingang van uw kantoor, voor elke situatie kunt u kiezen voor een ander beeldkwaliteit.

Met onze camera’s zorgt u ervoor dat ongewenste mensen zoals criminelen worden afgeschrikt, gebeurt er alsnog iets? Dan is het uiteraard belangrijk om duidelijk beeld te hebben zodat u goed kunt zien wie het heeft gedaan. Met duidelijk opgenomen beeld kan de politie deze daders sneller oppakken waardoor meerdere situaties in de toekomst kunnen worden voorkomen. Door het plaatsen van goede bewakingscamera’s kunt u in veel situaties ook voordelen bij de verzekering krijgen! Een win-win situatie voor u dus.

Contact met onze specialisten

Weet u niet zeker welke camera voor u het beste is of heeft u andere vragen? Dan kunt u uiteraard contact opnemen met de specialisten van Camerainstallatie. U kunt onze specialisten bereiken door een mail te sturen naar: info@camerainstallatie.nl of bereik onze specialisten telefonisch op ons telefoonnummer: +31 36 52 90 007
Binnen 24 uur