24 camera’s, inclusief monitoren

De installatie van 24 full color camera’s met kraakhelder beeld, zowel overdag als in de nacht, en de setup, is er een project waar wij met trots op terugkijken!

Voor deze installatie hebben wij 300 meter glasvezel gegraven, UTP-bekabeling aangelegd, netwerken opnieuw opgebouwd en pachtkasten geplaatst. Dit netwerk van 24 camera’s is aangesloten op de live videomeldkamer. Daarnaast zijn de beelden zichtbaar op maar liefst 5 monitoren, waarvan er een aantal op de foto zijn gezet.

Met trots kijken wij terug naar dit mooie, uitdagende project: het aanleggen van glasvezel, de alarminstallatie, bewakingscamera’s met behulp van diverse palen en een hoop grondwerk. Alles valt of staat met een goed, gedegen en eerlijk advies. Wij voorzien u graag van het juiste en passende advies, vrijblijvend en kosteloos. Wilt u gelijk uw all-in prijs berekenen? Dat kan met onze unieke calculator!

Onze monteurs hebben het tot een kunst verheven om alle kabels zo onzichtbaar mogelijk weg te werken. Al onze camera’s worden met behulp van de kabels aangesloten op een harddisk recorder. Bij ons betaalt u geen vervelende, langlopende maandelijkse kosten. U investeert één keer in een goed beveiligingssysteem, waarna u de eigenaar bent van het gehele systeem.

Wil u echt een goed en passend beveiligingssysteem laten plaatsen? Wij helpen u graag verder! Bij Camerainstallatie.nl voorzien wij u van een eerlijk en passend advies, gewoon bij u op locatie. Mogen wij u ook voorzien van het beste alarmsysteem, camerabewakingssysteem, intercomsysteem of toegangscontrole? Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende adviesafspraak in te plannen!

📞 036 529 00 07
📧 info@camerainstallatie.nl
✅ Gratis advies en offerte op locatie
💥 Sinds 1999 met passie aan het werk
✔️Camerabewaking
✔️Hang en sluitwerk
✔️Alarm systemen
✔️Intercom
✔️Netwerk bekabeling & WiFi aanleg
✔️Slimme verlichting

 

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor