Beveiligingscamera installatie in Zaandam met PFA130 beugel

Een camera netjes ophangen, de kabels goed wegwerken en geen enkele kabel zien dat is ons werk als camerabeveiliging specialist. Als camerabewaking bedrijf zijn we al reeds sinds 1999 acties de kennis en ervaring is dan ook zeer groot te noemen.

Deze zeer mooie installatie van HD beveiligingscamera’s is gedaan in de plaats Zaandam waar de camera’s van Dahua op een bijbehorende beugel/bracket zijn geplaatst. De kabels zijn netjes weggewerkt, en het uiterlijk van de camera krijgt net wat meer kracht hierdoor.

Ook opzoek naar een compleet pakket camerabeveiliging? Inclusief een volledige installatie en montage van onze eigen professionele camerainstallatie monteurs? Bel of mail ons voor meer info en wij komen graag bij u langs voor persoonlijk advies.

Het juiste materiaal gebruik en product kennis is van groot belang om de juiste samenstelling van een camerabewaking of beveiliging systeem te maken. Een merk hanteren en geen merken mixen is de kunst van succes en natuurlijk goede klein materialen zoals bekabeling en netwerk benodigdheden is van groot belang om stabiliteit en betrouwbaarheid door de jaren heen te behouden.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor