Beveiligingscamera’s: tuin en straat

Voor dit project hebben wij beveiligingscamera’s geïnstalleerd die gericht zijn op de tuin en straat, met als doel om de woning en eigendommen te beveiligen. Zodra iemand het terrein op komt, zal dit via een pushmelding in de app kenbaar gemaakt worden aan de huiseigenaren.

De reden voor de plaatsing van deze bewakingscamera’s zijn de vele meldingen van autodiefstallen en auto-inbraken in de wijk. Naast de toenemende autodiefstallen en auto-inbraken, lopen er de laatste tijd ook steeds meer mensen op straat die zich verdacht gedragen.

De buurtbewoners hebben met elkaar een WhatsApp groep aangemaakt om alert te blijven en elkaar op de hoogte te kunnen houden. Middels verschillende camera’s in de wijk wordt alles goed in de gaten gehouden. Het is nog steeds vroeg donker, wat voor inbrekers goed uitkomt. De meeste inbraken vinden dan ook plaats tijdens de donkere dagen vanaf november tot maart.

 

de enige echte bewakingscamera monteur service

Onze monteurs hebben het tot een kunst verheven om alle kabels zo onzichtbaar mogelijk weg te werken. Al onze camera’s worden met behulp van de kabels aangesloten op een harddisk recorder. Bij ons betaalt u geen vervelende, langlopende maandelijkse kosten. U investeert één keer in een goed beveiligingssysteem, waarna u de eigenaar bent van het gehele systeem.

Wil u echt een goed en passend beveiligingssysteem laten plaatsen? Wij helpen u graag verder! Bij Camerainstallatie.nl voorzien wij u van een eerlijk en passend advies, gewoon bij u op locatie. Mogen wij u ook voorzien van het beste alarmsysteem, camerabewakingssysteem, intercomsysteem of toegangscontrole? Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende adviesafspraak in te plannen!

 

Camerainstallatie monteur
Camerainstallatie monteur

📞 036 529 00 07
📧 info@camerainstallatie.nl
✅ Gratis advies en offerte op locatie
💥 Sinds 1999 met passie aan het werk
✔️Camerabewaking
✔️Hang en sluitwerk
✔️Alarm systemen
✔️Intercom
✔️Netwerk bekabeling & WiFi aanleg
✔️Slimme verlichting
Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor