Beveiligingscamera’s woonhuis: vrijstaande woning

Wij hebben de mooie opdracht gekregen om deze vrijstaande woning te voorzien van hoogwaardige beveiligingscamera’s en de bijbehorende bekabeling netjes weg te werken. Ondanks dat onze monteurs er een flinke klus aan hebben gehad, kunnen wij wederom met trots zetten dat het nette en tot in de puntjes verzorgde resultaat er zijn mag!

De intelligente camera’s van het merk Dahua zijn geplaatst en keurig afgesteld, waardoor de camera’s alleen reageren op de vooraf ingestelde objecten. De bewoners hebben ervoor gekozen dat de camera’s activeren bij het signaleren van personen, auto’s, fietsen en brommers, maar niet bij het zien van dieren of bladeren. Hierdoor komen er zo goed als geen valse alarmmeldingen binnen.

De camera’s zijn aangesloten op een vier kanalen 4K-harddiskrecorder van het merk Dahua, hetzelfde merk als het camerasysteem. Door het aanhouden van één merk, is de kans op storingen of foutmeldingen nihil. De bekabeling is vanzelfsprekend CPR gekeurd en brandvertragend. Wij maken altijd gebruik van de hoogste kwaliteit bekabeling, waardoor ook hier de kans op storingen en foutmeldingen geminimaliseerd wordt. Een goede bekabeling is essentieel voor een beveiligingssysteem.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor