Beveiligingssysteem installatie op vrijstaande woning: alarm- en camerasysteem

De grootste uitdaging in ons werk is om alle kabels netjes op hun plek te krijgen, zodat je geen enkele kabel ziet lopen. Onze monteurs zoeken dan ook altijd naar de beste manier om de kabels te trekken en op hun plek te krijgen. Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen maken wij gebruik van Cat6 DCA gecertificeerde CPR kabels met een harde kern.

Afgelopen dagen waren drie mooie dagen om kabels te trekken, want met een beetje zon werk je toch net even wat lekkerder. Zoals altijd ontzorgen wij onze klanten volledig en regelen wij alles van A tot Z, waaronder ook de schoonmaak en het instellen van de beveiligingssystemen. Camerabewaking en de beveiliging van een woning is onze passie, waardoor wij met liefde ons vak uitvoeren. Camerainstallatie.nl bestaat uit een eigen binnendienst, adviseurs, installateurs, helpdesk en IT-dienst. Wij komen graag bij u op locatie langs om de situatie te bekijken en een passend plan aan te leveren voor een nette prijs.

Wij zijn misschien niet de goedkoopste, maar wel de beste in ons vak. Wij geloven dat beveiliging goed moet zijn en leveren de beste producten, een professionele en netjes afgewerkte installatie en een goede service. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en besparen niet op kwaliteit.

Bent u op zoek naar camerabewaking of een alarmsysteem, zonder dat er een kabel zichtbaar is? Neem dan contact met ons op en wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend en passend advies.

Ongeacht voor welk beveiligingssysteem u kiest, camerabewaking, alarmsysteem of een intercom, wij zoeken het best passende product voor uw situatie en uw wensen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u graag wat er allemaal mogelijk is en voor welke mooie prijs wij een uniek systeem voor u kunnen samenstellen.

Telefoon/WhatsApp: 036 52 90 007
Email: info@camerainstallatie.nl
Contact formulier: https://camerainstallatie.nl/offerte-aanvragen/

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor