Bewakingcamera’s Installatie woonhuis

Beveiliging van het woonhuis is een steeds meer voorkomende investering voor woning eigenaren. In deze situatie is er gekozen voor een vandaal bestendige dome camera welke geschikt is voor dag als ook voor nacht.

De camera moet een helder en duidelijk beeld kunnen geven, hiervoor is er gekozen om de beelden op te nemen op op een digitale harddisk recorder. Zodra er beweging is zal de recorder de beelden niet alleen opnemen maar ook registreren als time moment
zodat het gemakkelijker zoeken is geworden. Ook kan er via internet live worden meegekeken zodat bij afwezigheid gezien kan worden wat er gebeurd.

Reactie van de klant na installatie:
“Na zorgvuldig telefonisch advies besloten tot installatie van een Dome camera inclusief recorder tbv van bewaking van mijn woonhuis en oprit. Zorgvuldige installatie, meedenken en bereid niet vanzelfsprekende oplossingen te kiezen voor een zorgvuldig resultaat.”

Software toelichting vraagt een zorgvuldige uitleg om de beelden eenvoudig en snel op te roepen op computers thuis en op afstand. Met aandacht en bereid om op alle vragen antwoorden te vinden is alles in korte tijd en met duidelijke instructie geïnstalleerd.
Een camera en recorder kopen is één, het juiste advies en de installatie en instructie zijn bepalend voor een zeer tevreden relatie en veiliger wonen!

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor