Bewakingscamera fabriek & distributie

Een project waar wij trots op zijn: een flinke installatie van een hele hoop bewakingscamera’s in een fabriek, magazijn en distributiecentrum. Tijdens dit project liepen wij tegen veel uitdagingen aan om het camerasysteem te laten werken met de wensen voor op deze locatie. Er zijn meerdere uitkijkposten met in totaal drie punten waar de camera’s in kleine meldkamers uitgelezen worden. Er kan live meegekeken worden naar het proces van inladen in het magazijn, de werking van machines in de fabriek en het proces in het distributiecentrum. Niet alleen kan er live met de beelden meegekeken worden, maar ook kunnen de beelden achteraf terug worden gekeken bij eventuele problemen.

Netwerkbekabeling voor het camerasysteem

De enorme kabelafstanden hebben wij met elkaar verbonden door gebruik te maken van glasvezelkabels. De onderling verbonden switches geven met gebruik van POE zowel netwerk als voeding aan de camera’s. De camera’s voldoen aan de IK10 certificering en de bekabeling aan de CPR norm voor de brandclassificatie. Het trekken van netwerkkabels in fabrieken en magazijnen is een enorme klus, waar de monteurs te maken hebben met procedures, regels en natuurlijk creatief denkvermogen. Gelukkig weten onze ervaren en professionele monteurs raad met elke klus!

Slimme camera’s doen het werk

Mooie beelden, duidelijke opnames en heldere weergaven op verschillende schermen, maar dit slimme camerasysteem kan nog meer! Denk hierbij aan onder andere gezichtsherkenning, het herkennen van fout parkeren, groepsvorming en het wel of niet dragen van een mondkapje. Ook kan afwijkend gedrag gesignaleerd worden aan de hand van de gegevens van de opdrachtgever. Het slimme camerasysteem kan uitgebreid worden met thermische sensoren, lekkage detectiesystemen of de registratie van automatische processen.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor