Bewakingscamera Installatie compleet systeem

De installatie van dit complete woonhuis beveiliging systeem voorzien van diverse HD bewakingscamera’s was niet geheel makkelijk.. De bekabeling was aardig wat werk, dat moet ook wel want we willen als vak bedrijf wel vakwerk afleveren en dan gaan we liever tot het uiterste door dan voor de makkelijke weg te kiezen.

Het bekabelen van de UTP netwerk bekabeling in een woning is een kunst het is veel zoeken, testen en proberen of iets lukt en of het mogelijk is de kabel op een bepaalde manier door te voeren. We maken van de meest creatieve manieren en technieken gebruik.. je kan het zo gek niet bedenken of we hebben het wel eens meegemaakt, in ons klanten bestand van meer dan 40 000+ geïnstalleerde
camera’s zijn het zeer zeker niet allen makkelijke situaties geweest.

Dit woonhuis hebben we mogen voorzien van een mooie HD beeld kwaliteit beveiligingscamera met IP techniek, iedere IPcamera heeft een eigen IP adres deze maakt het mogelijk het camera signaal digitaal en zonder vertraging door te sturen naar de centrale recorder welke we geplaatst hebben.

Doordat de IPcamera aangesloten zit op een afgesloten netwerk welke wij aanleggen is het tevens een volledige bandbreedte zonder beperkingen, en dus vol van mogelijkheden.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor