Bewakingscamera’s installeren in ’t Gooi

Deze installatie van bewakingscamera is uitgevoerd door een team van 3 professionele monteurs. Om een bewakingscamera goed te installeren dienen er kabels te worden getrokken en bij de ene woning is dat makkelijker dan bij de andere woning.

Het trekken van de kabels om de bewakingscamera aan te kunnen sluiten is een kunst. Al onze monteurs doorlopen een interne training en gaan daarna drie tot zes maanden met een collega mee op pad, zodat zij leren op de juiste manier de bekabeling te trekken. Het aanleggen van de perfecte bekabeling is een creatieve zoektocht naar de juiste route, veelal onder de dakpannen door, in het voegwerk, de spouwmuur of in de kruipruimte.

autotrack ptz

Nadat de kabels voor deze installatie op de juiste manier getrokken waren, konden wij beginnen met het installeren van de diverse camera’s en het intercomsysteem. De camera’s moeten daarnaast aangesloten worden op het internet en zowel de schermen als telefoons moeten gekoppeld worden met de app.

Bij dit project is er gekozen voor een live cameratoezicht via de meldkamer, wat betekent dat de meldkamer 24/7 live meekijkt op de camerabeelden. Hierdoor kan er altijd op de snel manier gereageerd worden bij ongewenste situaties. Het live cameratoezicht kan altijd en op elk moment door de klant aan- en uitgezet worden. Gaat u op vakantie? Dan kunnen wij uw camera’s binnen één uur aansluiten op de meldkamer, waardoor er altijd toezicht is en de politie snel ingeschakeld kan worden.

dahua push

Live cameratoezicht komt steeds vaker voor en wordt veelal als tijdelijke oplossing gebruikt, bijvoorbeeld als iemand op vakantie gaat of zich onveilig voelt. Een meldkamer kijkt me met de beelden, waardoor er al actie ondernomen kan worden voordat er een ongewenste situatie plaatsvindt en de indringer sneller opgepakt kan worden.

Klanten die geen gebruik willen maken van live cameratoezicht, maar liever via de camerabeelden via onze app bekijken, krijgen een pushbericht in de app zodra er iets aan de hand is. De camera’s die wij installeren, zijn zo slim dat zij het verschil zien tussen mensen, dieren en andere objecten. Hierdoor kunt u de camera’s zo instellen, dat u alleen meldingen krijgt op basis van de door u vooraf ingestelde tijden en situaties.

Slimme camera’s zijn de toekomst en kunnen u veel tijd besparen. Wij installeren enkel slimme camera’s en programmeren deze camera’s volledig naar wens. Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar het beste camerasysteem voor uw woning? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van ervaren deskundigen helpt u graag verder!

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor