Bewakingscamera voor bedrijfsloods en magazijn hal in Utrecht en Amsterdam

Voor de beveiliging van deze bedrijfsloods en magazijnhal hebben we 14 beveiligingscamera’s opgehangen en afgemonteerd in een centrale patchkast met netwerk backup en meldkamer koppeling naar de alarm centrale.

De harddisk recorder is gekoppeld aan de bewakingscamera’s welke zowel dag en nacht de beelden opnemen en registreren. De buitencamera’s zijn voorzien van infrarood nachtzicht voor binnen hebben we gekozen voor dag en nacht camera’s met een breede hoek.

Bewakingscamera’s zijn enorm populair in Utrecht, steeds meer huizen maar ook bedrijven en VVE’s kiezen er voor om camera’s in te gaan zetten. Gezien de steeds voorkomende vraag van verzekeraars welke bewijs willen zien is een camerasysteem een uitkomst om doormiddel van camerabeelden te kunnen aantonen wat er gebeurd is. De door ons geleverde systemen zijn uitermate scherp van kwaliteit en kunnen gezichten, kentekens of andere herkenbaarheden aantonen. Utrecht, Loosdrecht, Bilthoven, Zeist, Breukelen, Soest, Amersfoort, Hilversum, Vinkeveen , Nieuwegein, Hoevelaken, Nijkerk, Ede, Epe, Laren, Baarn, Blaricum, Lunteren, Veenendaal, Tiel, Wageningen. zijn enorm populair te noemen.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor