Bewakingscamera’s voor parkeergarage VVE

Voor een parkeergarage in Amsterdam welke in beheer is van de VVE van de bewoners, zijn er door ons diverse bewakingscamera’s geïnstalleerd voor het camerabewaking video toezicht systeem.

Het doel van het camerasysteem is er voor te zorgen dat de bewakingscamera’s de toegang en vertrekken in de gaten houden en een registratie kunnen maken van mogelijke vernielingen en of diefstallen in de parkeergarage van deze VVE.

De camera’s zijn aangesloten op een opname recorder welke wij geheel digitaal kunnen aansturen en beheren, een beeld terug halen is dan ook op deze manier kinderspel de meegeleverde monitor bied hier een extra hulpmiddel voor.

De bewakingscamera’s zijn vandaal bestendig en kunnen dus tegen een stootje maar zijn ook zowel in dag als ook in nacht zonder verlichting nog haar scherp.

Door gebruik te maken van onze sterke WIFI zenders is het zelfs mogelijk om mobiele gebruikers toegang te geven tot het draadloze netwerk, waardoor het mogelijk kan worden de iPhone en de iPad, Android e.t.c toegang te geven tot de beelden…  Voordat je de parkeergarage uit wil rijden kan je zo kijken of het veilig buiten is en of je de garage deur kan openen.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor