Bewakingscamera’s voor woonhuis via internet

Een woonhuis beveiligen met camera’s is een trend aan het worden, criminelen kiezen steeds vaker voor een woning in hun keuze. Door te kiezen voor bewakingscamera’s schikt het een inbreker af maar kan het ook dienen als bewijs materiaal. Denk aan ruzie met de buren, kinderen in de wijk die voetballen tegen de auto, of rommel in de tuin door de buurt.

Vandaal bestendige camera’s zijn op dit moment enorm populair ze zijn de meest sterke camera’s in hun soort, en geven een zeer duidelijk en rustig beeld. De goedkopere plastic camera’s worden minder vaak gekozen wegens de duurzaamheid een verstandige keuze zoals wij ook aanraden.

Een camerasysteem koop je voor een X aantal jaar een keuze moet dus passen binnen het plan wat u de komende jaren heeft met de
kans op groei of uitbreiding van het gezin, de tuin, de voordeur of het zijpad alles houden wij rekening mee en overleggen we met de klant wat de wens zou zijn.

In de situatie zoals op de fotos te zien is is er gekozen voor 3 camera’s welke het huis in de gaten houden met zeer hoge beeld kwaliteit en het bekijken van de beelden via internet via de telefoon maar ook via de iPad zijn de beelden te zien.

De afwerking is altijd van belang, zeker bij een woonhuis wil je geen kabels zien wij besteden dan ook veel aandacht aan het afwerken van de bekabeling zodat dit niet storende is en netjes afgewerkt is.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor