Camera installeren in een behandelkamer van ziekenhuis

Voor een behandelkamer van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam hebben wij een digitaal IP camerasysteem mogen installeren. De camera maakt het mogelijk om op een groot scherm mee te kijken hoe de behandeling verloopt, maar ook om e.v.t indien gewenst achteraf de behandeling terug te kijken.

Door te werken met een camera met een hoge resolutie kunnen details goed worden weergegeven. Een camera bij ziekenhuizen, tandartsen en zelfs bij dierenartsen zijn steeds populairder aan het worden. Een camera met beeld en geluid maakt het dat de klant later bij een conflict de beelden kan terug zien en dat de arts kan aantonen dat het allemaal is verlopen zoals het ook had moeten verlopen.

Cameras vertellen een verhaal, net zo als een naslagwerk kan het met een camera heel verstandig zijn beelden op te nemen. We maken dit ook mee met bevallingen van dieren, veelal de wat duurdere
soorten zoals Ras paarden, honden en katten… de eigenaren filmen de bevalling zodat er bij de overdracht een film kan worden afgegeven dat alles netjes is verlopen.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor