Camerabeveiliging: warehouse en magazijn

Bij dit mooie project van ruim 13.000 m2 hebben wij veel vrijheid gekregen om mee te denken, bijvoorbeeld op het gebied van kostenbesparing of het combineren van projecten. Onder het motto “als we dan toch bezig zijn” hebben wij naast de aanleg van de bewakingscamera’s, ook de glasvezelkabels voor vier patchkasten getrokken. Daarnaast hebben wij de bekabeling voor het wifi-netwerk (de aansluitingen) getrokken en is er meegedacht in de aanleg van alle elektra. De slimme bewakingscamera’s beschikken over gezichtsherkenning en de mogelijkheid om tellingen te kunnen verrichten. Tot slot hebben wij het complete alarmsysteem geplaatst, wat eveneens voorzien is van slimme koppelingen.

Al met al is het wederom een prachtig project geworden, waar wij heel trots op zijn!

Onze monteurs hebben het tot een kunst verheven om alle kabels zo onzichtbaar mogelijk weg te werken. Al onze camera’s worden met behulp van de kabels aangesloten op een harddisk recorder. Bij ons betaalt u geen vervelende, langlopende maandelijkse kosten. U investeert één keer in een goed beveiligingssysteem, waarna u de eigenaar bent van het gehele systeem.

Wil u echt een goed en passend beveiligingssysteem laten plaatsen? Wij helpen u graag verder! Bij Camerainstallatie.nl voorzien wij u van een eerlijk en passend advies, gewoon bij u op locatie. Mogen wij u ook voorzien van het beste alarmsysteem, camerabewakingssysteem, intercomsysteem of toegangscontrole? Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende adviesafspraak in te plannen!

📞 036 529 00 07
📧 info@camerainstallatie.nl
✅ Gratis advies en offerte op locatie
💥 Sinds 1999 met passie aan het werk
✔️Camerabewaking
✔️Hang en sluitwerk
✔️Alarm systemen
✔️Intercom
✔️Netwerk bekabeling & WiFi aanleg
✔️Slimme verlichting
Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor