Camerabewaking Bedrijfspand Emmen

Full HD Camerabeveiliging bij een bedrijfspand in Emmen. Dit bedrijf heeft gekozen voor camerabeveiliging als preventief middel en voor bewijslast.
Hiervoor hebben wij het populairste model 4300E gebruikt. Wij hebben bewakingscamera's met verschillende lensgrote's waardoor we voor elke situatie de juiste bewakingscamera kunnen monteren. 

In combinatie met de 8 Kanalen Netwerk video Recorder kunnen de beelden terug gekeken worden tot 2 weken na opname.  De oudste opgenomen beelden worden overschreven met nieuwe beelden, zodat er niks gemist zal worden. De beelden kunnen ook Live bekeken worden via de Smartphone / Tablet en PC. Erg handig als je op zakenreis / vakantie of onderweg bent en je bedrijfspand nog wel in de gaten wil houden. Wij hebben voor deze klant ook een scherm direct op de recorder aangesloten zodat zij meteen live kunnen zien wat er in en rondom de winkel gebeurd. Onze Netwerk Video Recorders bevatten standaard een 1000GB Hardeschijf die de beelden opslaat, deze recorder kan natuurlijk uitgebreid worden tot maarliefst 12000GB.

Wenst u graag meer informatie over onze pakketten en prijzen. Bel ons gerust!

Deze klanten gingen u voor: