Camerabewaking pakket voor thuis met zwarte dome bewakingcamera’s

Een prachtig voorbeeld hoe een installatie met zwarte domecamera’s er uit zou kunnen
komen te zien. Op deze locatie hebben wij meerdere zwarte dahua dome camera’s
mogen plaatsen welke met behulp van een digitale opname recorder de beelden opslaan
en de mogelijkheid geven op afstand via internet alles te kunnen bekijken en beheren.

Camerabewaking

U kunt voor uw woning of onderneming ervoor kiezen om camerabewaking te plaatsen. Camerabewaking is er om situaties te signaleren, achterhalen en achteraf te kunnen bewijzen. Door het plaatsen van camerabewaking kunt u ervoor zorgen dat criminelen worden afgeschrikt waardoor eventuele inbraken en/of vandalisme voorkomen kunnen worden, met het gebruik van camerabewaking kunt u altijd met een gerust hart uw woning of bedrijf verlaten. Laat uw camerabewaking installeren door de professionals van Camerainstallatie! Bij Camerainstallatie hebben wij diverse pakketten voor uw bewakingscamera’s die perfect bij uw behoefte aansluiten. Nieuwsgierig over welke pakketten wij hebben?

 

Kies uw camerabewaking pakket

Bij Camerainstallatie hebben wij verschillende betaalbare maar tevens ook professionele camerabewaking pakketten samengesteld voor u. Sinds 1999 installeren wij camerabewaking, met deze jarenlange ervaring waar wij over beschikken kunnen wij het perfecte bewakingspakket voor u aanbevelen. Bij Camera installatie hebben we 4 camerabewaking sets, deze pakketten bestaan uit:

Montage en installatie

Alle pakketten die wij aanbieden van Camerainstallatie zijn inclusief montage, al uw zorgen worden uit handen genomen door een van onze eigen ervaren monteurs. Onze monteurs zijn met hun jarenlange ervaring echte vakmannen en hebben passie voor de techniek die zij installeren. Onze monteurs zoeken voor u de beste kabelroute en zorgen ervoor dat deze zo mooi mogelijk wordt afgewerkt. Niet bieden wij alleen standaard montage aan, maar helpt de monteur ook om de juiste software op uw apparaten te installeren om de beelden te kunnen bekijken. Na de montage kunt u nog eens 6 dagen per week terecht bij onze eigen helpdesk en op alle camerabewaking krijgt u 2 jaar garantie van ons!

 

Bij Camerainstallatie wordt uw camerabewaking geïnstalleerd zonder dat u zorgen hoeft te maken over extra bijkomende kosten. Wat ook niet geheel onbelangrijk is dat Camerainstallatie u voorzicht van persoonlijk en eerlijk advies, zo krijgt u geen onverwachte situaties en u betaalt pas nadat u tevreden bent over de installatie!

Bewakingscamera pakket met 3 camera’s

Heeft u een woning of bedrijf en is deze nog niet genoeg beveiligd? Dan is het plaatsen van bewakingscamera’s een goed idee! Bij Camerainstallatie hebben wij verschillende pakketten voor uw beveiliging, zo hebben wij bijvoorbeeld een bewakingscamera set van 3 camera’s voor u! Met het plaatsen van bewakingscamera’s zorgt u voor meer veiligheid rondom uw woning en/of bedrijf, ongewenste gasten kunnen worden weggejaagd door de camera en nare situaties worden voorkomen en/of opgenomen voor u. Veel verzekeraar stellen tegenwoordig de eis dat een woning en/of bedrijf bij een dure verzekering ook de juiste beveiliging nodig hebben, het plaatsen van deze camera’s brengt u dus ook voordeel bij uw verzekeraar.

 

Wanneer u zoekt naar de juiste camerabewaking bent u bij Camerainstallatie op het juiste adres, we hebben een divers aanbod aan verschillen pakketten met verschillende soorten camera. De camera’s hebben allemaal verschillende soorten opname kwaliteit en worden allemaal geleverd met gratis installatie en montage. Onze bewakingscamera set zijn bedraad en daarom hebben wij voor de installaties van deze camera’s onze specialisten ter beschikking, zij kunnen voor u alle kabels netjes en mooi wegwerken waardoor het niet meer opvalt. Onze beveiligingscamera set met recorder zorgt ervoor dat u de beelden terug kunt kijken en de live beelden kunt zien. De soorten beeldkwaliteit waar u uit kunt kiezen zijn:

 

HD-beeld

Ons aanbod aan camera’s begint bij de HD-bewakingscamera set, dit is de goedkoopste variant die wij in onze collectie hebben en deze beschikt over een resolutie van 1280×720. Deze bewakingscamera set leveren wij met 3 camera’s die allemaal een recorder hebben van 1000GB, hierdoor kunt u de beelden later terugkijken en tevens live mee kijken. De camera heeft de optie dag en nacht zicht, dit betekent dat of het nou dag of nacht is u altijd duidelijk beeld kunt krijgen. Verder heeft de camera bewegingsdetectie waardoor u bij bepaalde bewegingen een pushmelding kunt krijgen op uw telefoon!

 

Full-HD-beeld kwaliteit

Verder hebben we in ons aanbod een Full-HD-bewakingscamera set. Deze set bevat 3 bewakingscamera die alles in Full HD opnemen, deze beelden zijn live te zien via uw telefoon en ook nog eens achteraf terug te kijken. De camera’s beschikken over een resolutie van 1920×1080 en hebben een recorder van 1000GB. Net als bij al onze pakketten wordt deze set geleverd met professionele montage en installatie, waarbij onze specialisten ervoor kunnen zorgen dat u pushmeldingen krijgt bij bewegingen rondom uw gebied!

Super HD-beeld

In ons aanbod hebben wij een pakket met 3 Super HD-bewakingscamera’s. Deze camera’s leveren een mooi beeld door hun resolutie van 2560×1440. Uiteraard worden alle kabels netjes voor u weggewerkt met de standaard installatie die wij voor u leveren. Deze camera beschikt over dag en nacht zicht waardoor u op welk moment van de dag altijd goed beeld heeft. Ook deze camera beschikt over bewegingsdetectie waardoor u pushmelding kunt ontvangen bij bepaalde bewegingen.

 

Ultra-HD-pakket

De allerbeste camera’s die wij in ons assortiment hebben is de Ultra HD-camera. Deze 4k bewakingscamera set heeft 3 camera’s die zorgen voor perfect beeld. Dit perfecte beeld wordt zowel overdag als in de nacht in duidelijk kwaliteit opgenomen door de dag en nacht zicht waar de camera over beschikt. U kunt live meekijken op uw telefoon of pushmeldingen ontvangen bij vreemde bewegingen. Dit is de beste camera onder de camera’s!

 

De juiste camera kiezen

Heeft u twijfels over welke camera’s u nodig heeft? Geen zorgen want de gespecialiseerde installateurs van Camerainstallatie staan klaar voor u! Voor een passend en professioneel advies bent u bij Camerainstallatie op het juiste adres. Door de jarenlange ervaring van onze gepassioneerde installateurs weten zij precies wat u nodig heeft voor de perfecte bewaking en raden u de beste 2 camera pakket aan voor uw situatie! Welke situatie dan ook, de juiste camera kunnen wij voor u regelen!

Contact met Camerainstallatie

Heeft u nog vragen over een van onze pakketten of wilt u meer simpelweg meer weten? Neem dan gerust contact op met onze professionals zodat wij u kunnen voorzien van informatie! Wij zijn telefonisch te bereiken op: +31 36 52 90 007 of stuur een e-mail naar: info@camerainstallatie.nl.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor