Camerabewaking set installeren

Een complete camerabewaking set koopt u niet bij de bouwmarkt, maar bij de specialist. Het voorkomen van een miskoop gevolgd door een hoop ergernis is goud waard.

Wij komen het maar al te vaak tegen: klanten die ons bellen met de vraag of wij een elders gekocht camerasysteem kunnen installeren. Veelal lukt de installatie niet of werken de systemen gewoon helemaal niet. Doodzonde, want u heeft er wel voor betaald.

Camerabewaking laten installeren door de vakman

Onze camerabewaking sets worden door onze ervaren monteurs geïnstalleerd en doen precies wat de sets moeten doen. De bewakingscamera’s die wij verkopen en installeren zijn van dermate hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee. Wij installeren verschillende merken camerabewaking, onder andere Dahua, Hikvision, Sony, Bosch en Axis. Al deze merken werken met dezelfde basis: een netwerkkabel.

Het project op onderstaande foto is een woonhuis waar wij een Dahua 4 megapixel camera hebben geplaatst, inclusief bijbehorende PFB203W montagebeugel. Dankzij deze montagebeugel hangt de camera stevig aan de muur en kan de camera verschillende hoeken filmen. Er is bij deze camera gekozen voor een 2,8 mm lens, waardoor er zeer brede hoeken gefilmd kunnen worden. De beelden registreren beweging en worden opgeslagen voor gemiddeld 20 dagen.

Deze set is geplaatst door eigen monteurs Gerard en Dennis. Er is gebruik gemaakt van speciale bekabeling en door middel van het creatieve denkvermogen van de monteurs is het gelukt om de kabels netjes weg te werken. De camera is geplaatst zonder dat er een kabel zichtbaar is!

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor