Camerabewaking zonder zichtbare kabels

Onze professionele monteurs installeren camerabewakingssystemen zonder dat er een kabel te zien is. Niemand wil dat er kabels zichtbaar zijn aan de buitenkant van de woning, waardoor er vaak gekozen wordt voor wifi camera’s. Helaas zijn wifi camera’s niet betrouwbaar, terwijl een beveiligingssysteem altijd goed moet werken.

Wij leveren alleen betrouwbare bekabelde camera’s. Dit is een bewuste keuze, aangezien wij alleen hoge kwaliteit bewakingscamera’s leveren en er zeker van willen zijn dat de camera’s altijd goede beelden opnemen. Onze monteurs zijn stuk voor stuk ervaren professionals en voeren hun vak met passie uit. Zij zorgen ervoor dat de camera’s op de juiste manier geïnstalleerd worden en dat er geen kabel zichtbaar is.

Op de foto’s ziet ut een moderne woning, voorzien van door ons geleverde en gespoten camera’s. De camera’s zijn met netwerkkabels verbonden en leveren scherpe beelden bij zowel dag- als nachtzicht. Camerabewaking geïnstalleerd door de monteurs van camerainstallatie.nl, of de monteurs van ipcamerainstallatie.nl, verzekert u van hoge kwaliteit camera’s zonder dat er een kabel zichtbaar is.

Zelf proberen om camerabewaking te installeren?

Wij krijgen veel telefoontjes van klanten die zelf hebben geprobeerd om kabels te trekken en bewakingscamera’s te installeren. In alle gevallen geven deze klanten aan dat de installatie niet lukt of dat er iets fout is gegaan. Aan ons de vraag of wij de montage en installatie over willen nemen. Het zelf installeren van camerabewaking is mogelijk, maar de ervaring leert ons dat de systemen dan veelal niet naar behoren werken.

Wij installeren dan ook veel systemen die klanten zelf hebben gekocht. Voordat wij de systemen monteren en installeren, controleren wij altijd goed of het pakket compleet is. Wanneer alle benodigdheden er zijn, zorgen wij ervoor dat de bewakingsystemen vakkundig worden geplaatst.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor