Camera’s bij een autobedrijf

Camerabewaking is een makkelijk middel om te weten wie er binnen een pand aanwezig is en om achteraf te bekijken wat er is gebeurd. Zeker bij een autobedrijf kan het goed werken als je het overzicht wil bewaren en weten wat er zich in de winkel of showroom afspeelt.

Camera’s om auto’s in de gaten te houden

Er is gekozen voor opzichtige buiten camera’s en mooie kleine binnen dome [ bol camera ] modellen. Het geheel is aangesloten op een digitale harddisk recorder (ook wel DVR genoemd). Alles is aangesloten op een meldsysteem.

Kentekens opnemen met een bewakingscamera

Een lastig punt, kentekens het is mogelijk maar er moet wel het nodige gebeuren. Zo is het van belang de juiste camera en lens te kiezen, of juist een beslissing te nemen een X-zoom camera te nemen welke de auto zal inzoomen bij beweging of toetreden.

Een keuze hierin is moeilijk, laat u dan ook bij het maken van een keuze goed adviseren of het wel of niet mogelijk is, en in welke hoeveelheid licht er een goed beeld zal zijn.

Klanten duidelijk met hun gezicht in beeld

Bij binnenkomst zijn de klanten duidelijk in beeld, mocht er zich een situatie voordoen dat iemand er met een auto vandoor gaat dan zijn er perfecte beelden om de daders te kunnen herkennen.
Vanuit de verschillende ingangen, en zit plekken zijn camera’s opgehangen, het is hier onmogelijk om niet in beeld te komen.

Garage en auto bedrijf beveiligen

Niet alleen de auto showroom, en het parkeer gebied moest beveiligd worden, maar ook het magazijn en de garage waar de reparaties plaats vinden.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor