Camerasysteem met mogelijkheid om via internet en telefoon mee te kijken

Met dit camerabewaking systeem kan er via internet live worden meegekeken, dit kan b.v. met een iPhone, of een Samsung, HTC, of Windows telefoon. Natuurlijk is het ook mogelijk om met een tablet mee te kijken of een laptop, en zelfs een vaste monitor in het pand is een mogelijkheid.

Het gemak van altijd en overal kunnen meekijken is groot, met dit Dahua camerasysteem zoals wij het installeren. Een vakkundige camerainstallatie waarbij geen kabel te zien is alles is netjes weggewerkt en als klant ziet u niet dat er kabels in gebruik zijn.

Veel klanten wensen een draadloze camera, echter wat veel klanten zich niet bedenken is dat zelfs een draadloze camera een stroompunt aansluiting nodig heeft en dat veelal op de plek waar je een camera wenst geen stroom aanwezig is, dus altijd zal er wel een kabel moeten worden getrokken.

Wij als professioneel camerainstallatie bedrijf adviseren een UTP kabel, en dus geen draadloze camera maar een echt bekabelde IPcamera waarmee zekerheid en betrouwbaarheid geboden is, voor nu en in de toekomst.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor