CCTV Installatie op industriegebied

Voor een groot industrie gebied zijn door ons camera’s geplaatst om de toegangswegen in de gaten te kunnen houden en via een centrale meldkamer in de gaten te kunnen houden (Receptie).  De camerasystemen zijn onderling via glasvezel aangesloten op een backbone welke wij op de korte afstanden hebben aangesloten via Cat6.

De camera’s zijn op afstand te besturen en of in en uit te zoomen, zo kan er bij beweging gekozen worden om het object zelf te volgen en of automatisch een programma te doorlopen.

De beelden zijn gemakkelijk en snel via het netwerk op diverse plekken in te lezen, op te slaan en zelfs door te sturen maar ook live te bekijken. Zo zijn er diverse profielen welke toegang hebben om de beelden live te bekijken (vergader ruimte, manager, magazijn, vergunning afgifte).

Veiligheid en overzicht is steeds belangrijker aan het worden zeker als het gaat om gevaarlijke stoffen en mensen werk, elkaar ondersteunen en zorgen voor veiligheid met elkaar. Door de camera’s zo af te stellen dat er een overzicht is, bestaat er de mogelijkheid
om het overzicht te bewaren en elkaar te voorzien van een veilig gevoel.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor