Dance Valley 2013 Camerabewaking met PTZ bewakingscamera’s

Voor het grootst opgezette festival Dance Valley 2013 hebben wij de PTZ bestuurbare bewakingscamera’s geleverd en geïnstalleerd. Deze camera’s waren te beheren en te besturen vanuit de door ons opgezette meldkamer waar alle beelden live binnen kwamen.

Totaal zijn de beelden op 3 locatie’s opgenomen om op deze manier een veilige en direct te benaderen backup achter de hand te hebben. In het geval van nood was het dan ook snel te regelen de beelden uit het verleden terug te halen.

De beelden waren minimaal in FULL HD te zien, te besturen en in en uit te zoomen zo konden personen snel herkend worden, gevolgd en kon het beeld materiaal als bewijslast gebruikt worden.

Dit soort camera’s zijn uniek in hun soort de beelden zijn dermate scherp dat ze zelfs voor TV doeleinden te gebruiken zijn. Zowel de verhuur als de verkoop en de installatie zijn onze specialiteit. Voor UDC de organisator van o.a Dance Valley en Dutch ValleyGround Zero en vele andere is er een speciaal pakket samengesteld van HD kwaliteit bewaking camera’s welke dermate scherpe beelden geven dat ze ook voor andere doeleinden zouden kunnen worden gebruikt.

Veiligheid is voor UDC enorm belangrijk vandaar dat er ook gekozen is voor de hoogst mogelijke haalbare kwaliteit bewakingscamera’s om identificatie met camerabeelden mogelijk te maken.

De bestuurbare bewakingscamera’s zijn van het type PTZ speeddome, en sturen wij volledig draadloos aan. Natuurlijk kan er ook gebruik gemaakt worden van glasvezel en of UTP bekabeling.

Camera toezicht kopen of huren? Vraag een van onze medewerkers voor meer informatie.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor