Dome beveiligingscamera bij de voordeur

Een veel gevraagde wens is het plaatsen van camera’s bij de voordeur, en gericht op de voortuin. Voor deze woonhuis situatie hebben wij 2 stuks beveiligingscamera’s geplaatst gericht op de bezoekers voor de deur en een camera gericht op de voortuin en auto parkeerplek.

Vanuit huis kan er op een scherm direct worden meegekeken, op de iPhone, iPad en via de laptop kan er met internet altijd worden meegekeken ook als ze even niet thuis zijn.

Dit systeem is via het netwerk volledig te beheren, de door ons geleverde software is gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en geeft vele mogelijkheden ook voor uitbreiding in de toekomst.

De camera’s detecteren ongeregeldheden en registeren deze, de videos kan u op ieder moment weer raadplegen, en zelfs opslaan op uw eigen harddisk, telefoon of een USB stick als voorbeeld.

Op deze locatie hebben we gebruik gemaakt van camera van aluminium, welke vandaal bestendigd zijn en dus tegen een stootje kunnen. De beveiligingscamera’s zijn voorzien van infrarood nachtzicht en kunnen dus ook in het donker een prima en helder licht geven. Kentekens, personen en autoa’s kunnen goed worden herkend en terug worden bekeken.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor