Draadloze bestuurbare PTZ IP dome beveiligingscamera

Op dit bedrijven terrein hebben wij een gehele draadloze dekking van 300mbit, waardoor we geen enkele kabel getrokken hebben voor de camera’s. Alle omliggende panden zijn op een en het zelfde beveiligde frequentie netwerk aangesloten. Er is gebruik gemaakt van een zender welke op een zeer hoge frequentie uitzend waardoor normale wifi gebruikers deze niet kunnen storen.

Er is gebruik gemaakt van diverse HD camera’s met een vast beeldpunt om voorraad en in en uitgaande wegen in de gaten te houden, los van de vaste camera’s is er ook gebruik gemaakt van een bestuurbare IP PTZ speeddome. Deze camera kan 360graden draaien en tot wel 300meter ver inzoomen.

Op diverse schermen zijn de beelden te bekijken, maar ook is er een koppeling naar meldkamer en beveiliging gelegd zodat er altijd kan worden meegekeken door de personen die er op dat moment rechten tot hebben. Dit soort HD kwaliteit IP beveiligingscamera’s zijn populair op grotere terreinen magazijnen, voorraad maar ook op gebieden met diverse toegangswegen.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor