Draadloze HD IPcamera met stroom aftakking van elektra uit de verlichtingspaal

Voor een parkeerterrein in Amsterdam hebben we een cameraplan ontwikkeld waarbij we uitgegaan zijn van bestaande infrastructuur. Het is zonde de grond te moeten openbreken om bekabeling te leggen nog even los van de kosten is het ook gewoon niet mooi je zal het altijd blijven zien.

Als alternatief voor bekabeling trekken en graven is er door ons een straalzender netwerk opgezet met daarop aangesloten 5 stuks HD camera’s welke het gehele terrein dekken. Er was geen volledige vaste stroom dekking, de elektra was enkel na 20:00 uur actief en is er door ons gebruik gemaakt van een ACCU tussen de camera en het elektra netwerk zodat in de avond en nacht de accu volgeladen zal worden en overdag deze gebruikt kan worden als stroombron.

De totale afstand vanaf einde tot aan de beveiliging is 800meter, en gebeurd volledig draadloos via een beveiligde verbinding. Door te kiezen voor deze oplossing hebben we ruim 65% van de kosten kunnen besparen.

Camerabewaking op een parkeerterrein, parkeerdek, parkeergarage is populair immers iedereen wil veilig zijn auto parkeren en dat is tegenwoordig met buitenlandse autodieven een stuk lastiger geworden. Dagelijks worden er auto’s opengebroken, en gestolen dit is een doorn in het oog van beheerders van parkeerterreinen.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor