Eksternest in Almere voorzien van camerabewaking

Het bij jong en oud populaire Eksternest in Almere bestaat al vele jaren, in mijn eigen kinderjaren gingen we vanuit school hier op bezoek voor les over natuur en wetenschap. Heden is het een speelterrein, eet gelegenheid, vergader locatie, dieren boerderij en mooie locatie om eens leuk te gaan kijken.

Recent is het gebouw volledig verbouwd het ziet er dan ook werkelijk prachtig uit. De beveiliging welke we hebben mogen aanbrengen in de vorm van camera’s is  van uitmuntende kwaliteit, zeer mooi vormgegeven camera’s welke doormiddel van een aantal slimme functies precies doen wat ze moeten doen en daardoor slechts 3.8W aan energie verbruiken.

De camera’s hebben als doel het geven van een goed overzicht op de locatie waardoor alles door de leiding goed bekeken kan worden. Er werken voornamelijk personen met een beperking welke onderleiding van het vaste personeel begeleid worden. De camera’s zijn onderdeel van de begeleiding en kunnen de veiligheid vergroten maar zijn er natuurlijk ook om personen die zichzelf toegang geven om goederen, geld en of andere waardevolle goederen te stelen buiten de deur te houden en als bewijslast te kunnen gebruiken.

De beelden zijn dermate scherm, dat er een speelfilm zou kunnen worden opgenomen.

Het Eksternest maakt deel uit van de Triade groep, een grote zorgspeler in Almere. Door zorg en spel samen te voegen en dag opvang creatief  te maken ontstaan dit soort locaties die het uniek maken om er zeker eens te komen kijken, spelen en eten.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor